Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via AD

Kom på innsiden av Kendall Jenner sin villa i LA

– Vi trodde Kendall likte at ting var mer flashy, mer va-va-voom.

Kendall Jenner er ikke i nærheten av å være den rikeste i Kardashian-Jenner-familien, men hun har til salt på grøten – og ganske mye mer.

24-åringen tjente ifølge kilder i overkant av 100 millioner kroner på modelljobbing, Keeping up with the Kardashians og andre sponsede samarbeid i 2019. Til sammen skal hun ha en formue på rundt 400 millioner.

At hun derfor har en ganske sweet villa i Los Angeles, kommer derfor ikke som noen stor overraskelse. Men til forskjell fra Kim Kardashian og Kanye, som har tatt minimalisme til et helt nytt steg i sitt hjem, har Jenner en litt annen interiørstil.

I den nye utgaven av Architectural Digest pryder toppmodellen coveret, og man får komme inn i hennes fargerike, lett eklektiske og tidvis ekte hjemmekoselige villa.

Les også: Betaler ikke Jenner-søstrene tekstilarbeiderne sine?

Bohemsk, funky stil

Ifølge filmsnutten som også nå er publisert (se nederst i saken) kjøpte hun huset for 1 1/2 år siden, og har siden brukt ett helt år på å renovere det.

Det er visstnok designteamet Kathleen og Tommy Clements, sammen med interiørarkitekt Waldo Fernandez, som står bak oppussing og renovering av hennes hjem.

– Smaken hennes overrasket oss. Den var mye mer bohemsk og funky enn resten av familien. Følelsen hun beskrev bar preg av å være diskret og laidback, forteller Tommy Clements til AD.

– Med tanke på hvem hun er, trodde vi Kendall likte at ting var mer flashy, mer va-va-voom. Vi ble utrolig glade for å finne ut at hun i stedet var mye mer moden enn alderen hennes tilsier.

Til arkitektmagasinet forteller Jenner at hun liker hus som har en tydelig karakter.

– Da jeg kom inn her for første gang, ble jeg med en gang dratt mot den rolige, spansk-aktige og landlige vibben.

– Livet mitt er kaotisk med mye reising og kjapt tempo, så jeg ønsket å ha et hjem som føltes fredelig, et sted jeg kunne sone ut og slappe av.

Les også: Kendall Jenner sverger til vintage-veskene fra dette luksusmotehuset

Les også: Tilbakeslag for Kim Kardashian og Kanye West sitt tonedøve pengeskryt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer