Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilder via Instagram @ekko_shop

Innbrudd i Oslo-butikken Ekko

– De fikk med seg klær fra merker som Balenciaga, Max Mara og Christian Dior, forteller innehaveren av Ekko.

Tidlig om morgenen 1. januar var det innbrudd i vintagebutikken Ekko på Grünerløkka. Innehaver Eirik Mogseth våknet av en telefon fra alarmselskapet.

– De fortalte at det hadde vært innbrudd klokken 05.25. Da jeg kom dit var allerede vinduet sikret med sponplater, forteller Mogseth til Melk.

Eirik Mogseth. Foto: Aleksandra Lamberg

Ekko ble åpnet i 2018, da gjenbruksbølgen virkelig var i ferd med å ta av. I sommer flyttet de inn i større lokaler på øvre Løkka. Mye av vintage- og second hand-varene i butikken har vært fra høymotehusene.

– De fikk med seg klær fra merker som blant annet Balenciaga, Max Mara og Christian Dior. Enkelte varer har også fått skader som følge av glasskår og pulver fra brannslokningsapparat som ble brukt til å knuse vinduet, forklarer Mogseth og fortsetter:

– Men både totalomfanget og hva som er stjålet er enn så lenge noe uklart.

Les også: Åpner gjenbruksbutikk i Oslos «luksusstrøk»

Saken er anmeldt og dette er nå en pågående etterforskning.

Bilde fra butikken Ekko etter innbruddet
Bilde via Instagram @ekko_shop_

– Det er selvfølgelig utrolig leit. Det har vært et annerledes og tøft år for de fleste av oss. Å starte det nye året på denne måten er ingen drømmesituasjon, men nå må vi bare få en totaloversikt i saken. Og få monetert et nytt vindu, slik at vi kan ta imot kundene våre igjen.

Mogseth har selv over 15 års erfaring i motebransjen. Han benytter sjansen til å takke gode naboer for bistand og for mange hyggelige meldinger siden saken ble kjent.

– Vi vil annonsere på Instagram når vi åpner butikken igjen, men minner om i mellomtiden at vi har nettbutikken ekkoshop.no.

Les også: Oslo-butikken Ditto Store selger eksklusiv streetwear og vintage

Siste saker

Mest lest nå
Les mer