Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde av Kjetil-André Ward med sin Samsung Galaxy Z Flip
Kjetil André Ward med sin Samsung Galaxy Z Flip

Influencer Kjetil-André Ward om stil og mobil

– Jeg trenger jo absolutt ikke noe mer nå som jeg har verdens beste telefon.

Sørlendingen Kjetil-André Ward har den siste tiden gjort seg bemerket som et up-and-coming mannlig norsk stilikon. Med streetwear-inspirerte antrekk og en sneakeravhengighet til tusen, får han stadig flere Insta-følgere.

Som influencer er mobilen ens viktigste våpen. Nå har han skaffet seg en Samsung Galaxy Z Flip for å uppe gamet og ta misunnelsesverdige OOTD‘s

Vi tok en prat med Ward om stil og mobil.

Hvem er du, Kjetil-André? Give us som basic facts. 

– Fyr fra sørlandet som har bodd i Oslo i ca 10 år. Jobber som visual merchandiser og stylist på dagtid,  resten av tiden lager jeg innhold til TikTok og Instagram. Jeg er alt for langt over gjennomsnittet glad i sneakers, planter og kaffe. 

Hvordan vil du beskrive din egen klesstil? 

– Jeg vil vel beskrive stilen min som komfortabel, causal og ganske «genderfluid».

Hvilken materiell ting (nå som du har Samsung Galaxy Z Flip <3) sikler du etter i disse dager? 

– Jeg trenger jo absolutt ikke noe mer nå som jeg har verdens beste telefon hehe, men jeg må ærlig innrømme at jeg har siklet på en kaffemaskin de siste tre månedene, til et nivå hvor jeg drømte om den… Så det sikles så absolutt etter den.

Du la ut noen fete sminkesnutter her om dagen featuring rosa glitter. Hva er dine beste sminketips til jul og nyttår?

– Ja, jeg har brått blitt selverklært makeup-artist så tips kaster jeg rundt meg med glede! Jeg vil anbefale folk å kjøre på med en god mørkerød øyenskygge nå i jula, gjerne med glitter så blir det ekstra julete. Og til nyttår er det ingenting  annet å gjøre enn å kjøre på med enda mer glitter. Er det noe vi skal, så er det å gå ut av dette triste og grå året med alt som er extra! Alt det her gjelder helt klart for gutta også:) 

Du har en Samsung Galaxy Z Flip. Hva er det beste med den? 

– Det aller aller beste med Samsung Galaxy Z Flip er at jeg kan ta selfie med selvutløser uten den paniske løpingen etter å  ha trykka på knappen. Nå kan jeg bare holde opp hånda også tar den bilde, hvor sjukt? Also; jeg backer alle venna som en powerbank nå, siden jeg kan lade andres telefoner med min.

Hva vil du si til folk som er blodfans av iPhone, for å overbevise dem om å skaffe seg Samsung i stedet? 

– Fra en fyr som har hatt iPhone i 12 år til alle andre blodfans: Samsung er IKKE så vanskelig å forstå som man skal ha det til. Jeg brukte maks en dag på å skjønne opplegget, og jeg er på minus siden når det kommer til tekniske ferdigheter.

Bilder: Ignat Wiig/Kjetil-André Ward

Les også: Blinkskudd fra bysommeren i Oslo med Samsung

Les mer

Nyeste saker fra Melk og Honning