Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Iman Meskini leker seg med en Samsung S21 5G
Iman Meskini med sin Samsung S21 5G

Iman Meskini leker seg med Samsung Galaxy S21 5G og deler sine 3 beste Instagram-hacks

En fargerik, høyteknologisk godbit.

Pandemien har gitt folk mye tid til å scrolle på mobilen. Og akkurat det er selvfølgelig mye fetere om man har ekstremt fresh mobil.

TV-profil, skuespiller og foredragsholder Iman Meskini – mest kjent fra TV-serien Skam – har nå fått leke seg med Samsung Galaxy S21 5G.

Denne Samsung-varianten er en fargerik, høyteknologisk godbit. 24-åringen har selv gått for én i fargen Phantom Violet<3.

Samsung Galaxy S21 5G er utviklet for å revolusjonere foto og video og fotografi. 8K Video er den høyeste oppløsningen som er tilgjengelig i en mobiltelefon, slik at du kan ta episke videoer. I tillegg får du Samsungs raskeste telefon og et stort batteri som varer hele dagen. 

Les også: Influencer Kjetil-André Ward om stil og mobil

Melk tok en liten catch-up med henne. Her forteller hun oss blant annet om sine beste Instagram-hacks.

Iman Meskini leker seg med en Samsung S21 5G

Les også: Influencer Kjetil-André Ward om stil og mobil

Hei Iman! Hvordan har du det om dagen? Er #koronalei eller går det fint?

– Jeg har det egentlig ganske bra om dagen! Litt stressende hverdag akkurat nå fordi jeg er midt i en flytteprosess, men gjett om det blir deilig med en forandring. Litt lei av å ha hjemmekontor i den samme stua jeg har sittet i ett år nå.

Hvor gammel var du da du fikk din første mobil? Og hvilket merke var det? 

– Oj, det begynner å bli en stund siden, men jeg lurer på om jeg var 12, 13 år gammel. Hvilket merke det var kan jeg ikke huske, men jeg hadde vel enten Nokia eller LG på den tiden.

Og nå har du fått din første Samsung! Hva er førsteinntrykket? 

– Det har tatt meg litt tid å bli kjent med den, for det er ganske uvant fra det jeg kjenner til.

– Nå elsker jeg den! Samsung Galaxy S21 5G har så mye personlighet, nettopp fordi jeg kan innstille den til å bli AKKURAT slik jeg liker en mobil. Og så er det kamerakvaliteten da, som rett og slett ikke er diskuterbar. Den er bare helt sykt rå!

Iman Meskini leker seg med en Samsung S21 5G

Er det vanskelig å bli kjent med Samsung hvis man er vant til andre mobiler, synes du? 

– Jeg synes det var litt uvant, men absolutt ikke vanskelig. Alle instrukser og innstillinger er veldig oversiktlige og ryddige.

– Mannen min har ALLTID hatt Samsung og han skjønner ikke hvordan det nå er JEG som lærer bort ulike innstillinger og detaljer til han, haha.

Av feeden din å dømme er du en skikkelig råtass når det kommer til Instagram! Kan du dele dine tre favoritt Instagram-hacks med oss? 

– Tusen takk for det! Hmm… det har jo tatt meg lang tid å finne min «stil» og nå elsker jeg å prøve ut nye ting hele tiden, men mine tre favoritter må være:

1: Det første som er viktig er å alltid følge med på Instagrams algoritmeregler dersom man skal holde seg «aktuell». Akkurat nå er det Reels som kommer til pushe profilen din. Andreplassen er å lage innhold som gjør at folk klikker «save»-knappen. Det som teller minst er tro det eller ei likes og kommentarer.

2: Tre filtere du MÅ ha til dine Instagram Stories: «inception from vitulox», «retroCAM from yulya.kors» & «mockup SahExplica from Sabrinamendes».

3: Post minst 3 ganger daglig på story for å holde deg synlig og aktiv. Gjerne en på morningen, en midt på dagen og en på kvelden! 

Iman Meskini leker seg med en Samsung S21 5G

Hva sto det på den siste meldingen du sendte? 

– Me too 😍♥️

Hva er din skjermtid i snitt nå? 

– 4 timer.

Hvilken er din favoritt-emoji akkurat nå? 

– 😍

Sist men ikke minst: Hva håper du å få til i 2021?

– Jeg håper at vi innen 2021 kan smått begynne å reise igjen! 

Takk for praten, Iman!

Les også: Nina Sandbech med årets mest eksklusive telefon

Les mer

Nyeste saker fra Melk og Honning