Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Gratulerer til ikoniske Barbra Streisand

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Med opptil flere statuetter fra blant andre Oscar, Golden Globe og Grammy, har nok stua til Barbra Streisand flere hyller enn hos oss dødelige.

Multitalentet har både sunget og spilt seg inn i mang et hjerte, og jobbet seg opp til å bli en av tidenes best-selgende artister. I tillegg er Streisand kjent for å stå på sitt, noe som også har hatt stor betydning for skjønnhetshysteriet. Ved ikke å bukke under for presset ved for eksempel å opere nesa hun flere ganger fikk høre var for stor, sparket hun opp dører for flere som ikke passet inn under Hollywoods sjekkliste for skjønnhet.

Les også: Dianes beste skjønnhetstips før fylte 30

Idag fyller dette amerikanske ikonet 74 år og her er noen drypp fra hennes lange fartstid i søkelyset:

7

– Når jeg synger, holder folk kjeft.

1

– Om du har et originalt syn på livet eller noe ved deg selv er originalt, trenger du ikke å studere folk som var før deg. Du trenger ikke å imitere noen, men bare følge din egen magefølelse og ditt instinkt som forteller hva akkurat du kan gjøre!

– Mitt største mareritt er at jeg kjører hjem, men blir veldig syk og må på sykehus. Jeg sier «please, hjelp meg», mens folkene sier «hei, du likner på…». Også driver jeg og dør mens de lurer på om jeg er Barbra Streisand eller ikke.

6

– Min nese var en del av min arv og om jeg hadde talent til å synge og spille, hvorfor holdt det ikke med det?

– Herregud, ikke misunn meg. Jeg har mine egne smerter!

– Du tror at vakre jenter beholder stilen sin for alltid? Jeg sier nei! De er ute hvert øyeblikk nå. Ferdige! Da er det min tur (Fra filmen Funny Girl, 1968)

– Menn har lov til å ha lidenskap og engasjement for sitt arbeid. Kvinner får ha de følelsene for en mann, men ikke hennes arbeid.

2

5

(Alle bilder via Tumblr)

Les også: Dette er verdens stiligste menn

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer