Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
IKEA lanserer krysning mellom pute og dyne
Alle bilder: IKEA

Er denne puten fra IKEA tidenes mest geniale påfunn?

Den svenske møbelgiganten fortsetter å tappe inn på mote.

Det er ikke bare Billy-bokhyller, vaniljeduftende billiglys og det nærmest ikoniske blå handlenettet som kommer fra IKEA.

Den svenske møbel- og interiørgiganten har steppet opp gamet for lengst. I 2019 overrasket kjeden med et eksklusivt designersamarbeid med Off-White-designer Virgil Abloh. Det skjedde i kjølvannet av at Balenciaga lagde en blåkopi av det berømte handlenettet.

Det ser ut til at IKEA vet å spille på alle strengene – ikke minst humor. I fjor lanserte kjeden en bøttehatt basert på det blå nettet.

IKEA sitt siste påfunn er av det geniale (og litt komiske) slaget.

IKEA lanserer krysning mellom pute og dyne
Bruke denne i parken i år?

Møbelgiganten har funnet opp en pute som enkelt kan gjøres om til en dyne med ermer man kan kle på seg. Og den koster bare 329 kroner.

Hypebeast har døpt den quillow – en krysning mellom pillow, en pute – og quilt, en dyne.

Fältmal ser ut som en helt ordinær pute. Tanken er at man kan sitte på den koronavennlig i parken når det begynner å bli litt varmere i været utover våren og sommeren.

Lanserer bærbar pute
Fältmal ser ut som en helt ordinær pute ved første øyekast.

Når det begynner å bli kjølig, kan du enkelt åpne den opp og trekke armene igjennom ermene og feste bak på ryggen med knapper.

En klem du kan sitte i hele kvelden

«En pute/dyne som holder deg varm og komfortabel når du er ute på reise, slapper av i hengekøya eller koser deg på sofaen», skriver IKEA selv på sin nettside.

Det er ikke første gangen en kjedegigant lanserer bærbare dyner. I 2012 lanserte H&M en dynekåpe i samarbeid med Maison Martin Margiela.

Les også: Dette duftlyset lukter «varme, parisiske croissanter»

Siste saker

Mest lest nå
Les mer