Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Hvordan bli en vinner på Insta? -Les Kim Kardashian Wests topp 3 tips;)

Kim Kardashian West har nesten 65 millioner følgere på Instagram, og er den som kan sies å ha startet det som nå er Kardashian-balubaet, etter at eksen Ray J slapp løs en sextape online med henne i 2007.

Sammen med søsteren Khloé lanserte Kim i fjor en app der de blant annet deler eksklusivt behind the scenes-materiale og sminketips.

Nylig fortalte fortalte Kim om sine personlige knep for å ace Instagram, på appen. Her er topp 3.

Skjermbilde 2016-03-25 kl. 13.37.51

Les også: Kim Kardashian er uvanlig chill i spanske Vogue. 

1. Aldri bruk mer enn ett filter på Instagram-feeden din. Velg det samme filteret hver gang (Selv om bildetonene ikke er de samme. Det får bildene dine til å linkes med hverandre slik at feeden din ser pen og harmonisk ut.

2. Tenk på hvilken vibe helheten har. Jeg liker utrolig godt når folk har tatt seg tid til å kuratere en sammenhengende feed – når det bestemmer seg for en vibe og holder seg til den. For eksempel @thehautepursuit der alt handler om nedtonet hvithet. Det kan bety å alltid skyte bilder mot den samme bakgrunnen, å alltid ha hvite bokser rundt bildene dine eller å holde seg til samme fargeskala, for eksempel bare lyse eller bare mørke bakgrunner, bare knallfarger eller duse farger, eller sort/hvitt.

3.  Ikke post for mye fra ett event. Denne kan være vanskelig å etterfølge fordi jeg elsker å kjøre tre bilder som ikke er helt like, men går godt sammen, slik at når de står linet opp på rad er det en liten serie. Jeg er absolutt skyldig i å gjøre dette når vi har fester – jeg elsker å poste alle photo booth bildene, og det kan veldig lett bli «overkill». Bare ikke gjør det for ofte. Ahem, denne bør du ta til deg, Kourtney….

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Skjermbilde 2016-03-25 kl. 13.45.03

Les også: Demi Lovato: – Kim Kardashian forandret hvordan jeg så på kroppen min.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer