Her er alt du trenger for en glødende sommerlook

Annonsørinnhold

Det er lett å glemme at sminken din også går ut på dato. Ta en vårrengjøring og gjør klar sminkepungen for disse godbitene.

Gleder du deg til sene sommerkvelder, hageselskaper og after work? Hverdagen sniker seg tilbake, men det er fremdeles viktig med god hygiene, også i sminkepungen. Hva er vel bedre da enn å unne seg noen nye og freshe sminkeprodukter som gir deg ekstra glow og en sommerlig og dewy look?

Les også: Salget av skjønnhetsprodukter i Norge har eksplodert

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

God sminkehygiene

Har du noen gang sjekket utløpsdatoen på mascaraen din? Man skal ta utløpsdatoen på sminkeprodukter på alvor. I gamle produkter kan det bli en ordentlig bakteriefest, noe man jo helst vil unngå. Start sommeren med en fresh sminkeveske, og invester i nye favorittprodukter.

Fresh til sommeren

Makeup Mekka har alt du trenger for en glødende sommerlook, og til hyggelige priser. Hva med en ny øyeskyggepalett, en highlighter eller en ny lipgloss? Vi har samlet noen favoritter.

Sommerens palett

Med øyeskyggepalettene Back to Basic får du ni ulike farger i én palett. Både matte og glitrende farger som passer like godt til hverdag som til fest. Paletten Burnt Tones blander varme beigefarger med bronse og gyldne skimmerfarger. Ønsker du kaldere farger, er paletten Chilled Tones perfekt for deg.

Gi meg glød

Er det en trend vi aldri går lei, så er det en dewy look. Glød og highlight er oppskriften på en ordentlig fresh sommersminke.

Start med en illuminating primer for at sminken skal sette seg skikkelig. Primeren har lysreflekterende partikler som gir en glødende finish, samtidig som den jevner ut huden.

Hva med noe nytt? Prøv en blush stick som kan brukes på kinn, lepper og øyne. Den kremete konsistensen til Cheeky Blush gjør at den er lett å påføre, og gir et perfekt solkysset resultat.

Topp det hele med bestselgeren Baked Highlighter Illuminate Me, en bakt highlighter med et unikt mønster. Denne highlighteren kan påføres på både våt og tørr hud, og er full av pleiende ingredienser som nærer og glatter ut huden.

Alle produktene og flere favoritter kjøpes på www.makeupmekka.no.

Artikkelen fortsetter under annonsen