Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde: Vogue Paris, November 2006, Mikael Jansson

Hvor drar de norske fashionistaene på påskeferie?

Påsken står for tur, og med dét kommer valgets kval ; Skal du la de nye sneakersene få møte bar asfalt i byen, stikke på fjellet for å suse ned slalåmbakken med kvikk-lunsj i sekken, eller la solen steke kroppen brunere på en varm strand?

Vi har snakket med et knippe fashionistaer om hva de skal denne påsken. 

 

Nylig oppdatert47

Bilder: Instagram.com/darjabar

Darja Barannik, Moteekspert og moteredaktør for KKs nye motesatsning 

– Jeg er helt klart hyttepåske-person! Jeg er skikkelig glad i fjellet, spesielt i påsken. Det er noe magisk over påskefjellet – været, stemningen og menneskene. Bilen fylles opp med masse gode råvarer fra byen, vin og haugevis av godis. Jeg reiser alltid opp sammen med en stort gjeng, og vi tilbringer dagene i bakken og solveggen, etterfulgt av after-ski på hytta med god mat og drikke.

– I år skal jeg til Hemsedal, og jeg gleder meg mest til å koble av, tilbringe tid med kjæreste og venner, stå på slalåm og forhåpentligvis kunne nyte solen!

Nylig oppdatert48

Bilder: Instagram.com/josteinwalengen

Jostein Wålengen, Redaktør før Melk & Honning og eier av moteforretningen Nr.9 

– Jeg reiser til Åsgårdstrand første halvdel, hvor jeg bare skal slappe av og henge med familien. Andre halvdel blir jeg i Oslo for å ta igjen litt jobb, og bli ferdig med den siste oppussingen i leiligheten.
– Får generelt litt noia av hytteturer, men trenger både natur- og byliv. Sånn sett blir årets påske en bra kombinasjon.
Nylig oppdatert49

Bilder: Instagram.com/celineaagaard_

Celine Aagaard, Grunnlegger av motesiden Envelope.no

– Selv om vår og bar bakke er etterlengtet for en byjente, er det lite som slår påskesol og skiturer på fjellet. Etter en rekke moteuker og utenlandsreiser, blir det noen dager bypåske, etterfulgt av hytteferie med familie og venner på Geilo. Der blir det langrennsturer, ski og snowboard.

– Jeg gleder meg til å stå på ski med sønnen min, som i en alder av 6 er tøffere enn mor på brett, og er blitt rå på rails.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

 

Nylig oppdatert51

Bilder: instagram.com/elisebyolsen og instagram.com/recenspaper

Elise By Olsen, Grunnlegger og redaktør for Recens Paper

– Jeg skal til København for å lansere fjerde utgave av Recens der, og blir der i 5 dager. Enten drar jeg på hytta eller til Køben i påsken.

Bilder: instagram.com/tovesivertsen

Bilder: instagram.com/tovesivertsen

Tove Sivertsen, Fotograf og Redaktør for Tableau Paper 

– Det blir bypåske på meg, i Oslo har man jo alt man trenger! Jeg skal være med familie og venner. Gå på ski i Nordmarka, se utstilliger, Kusama blant annet, svømme på Vestkantbadet, danse på Jaeger og skrive søknader om støtte til Tableau!

 

Bilder: Instagram.com/nathaliehelgerud

Bilder: Instagram.com/nathaliehelgerud

Nathalie Helgerud, Motejournalist og blogger

– Vi nettopp bestemt oss for å ta en hopp på tur til Marrakech! Så i påsken har jeg planer om å gå i delige saronger, nyte sol og varme og drikke cava ved bassenget sammen med kjæresten min! Ta masse fine bilder, besøke kryddermarkedet og ikke minst Jardin Majorelle – feriestedet til Yves Saint Laurent.

– Som oftest har jeg hatt asfaltpåsker med en liten harrytur til sverige for å kjøpe god mat, masse påskeegg, rødvin i solen og masse boklesning. Men fy søren som jeg gleder meg til en litt annerledes påske.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer