Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Beyonce på Coahella. Foto: Getty
Beyoncé på scenen under Coachella 2018. Foto: Getty

Hva synes Beyoncé om at folk kommenterer vekten hennes?

Beyoncé snakker ut om vekt, graviditetsrykter og hva som stresser henne.

I forbindelse med samarbeidet til sitt sportsmerke Ivy Park og adidas, svarer superstjernen på svært personlige spørsmål fra fansen i Ask Me Anything- spalten til ELLE. Og den som spør får svar.

Personlige spørsmål

Som en av klodens mest kjente personer er Beyoncé godt vant til å være under lupen. Alt hun gjør, sier og ikke minst hvordan hun ser ut er stadig oppe til debatt. Noe som igjen gjør at 38-åringen må tåle en hel del kritikk. Nå svarer superstjernen på spekulasjoner om kropp og utseende i et uvant ærlig intervju.

For når fansen får mulighet til å spørre trebarnsmoren om «absolutt alt» er det mange som benytter muligheten til spørre henne om svært personlige temaer som vekt – og hvordan hun takler endringene i kroppen.

Hvordan føles det når folk kommenterer vekten din?

– Om noen fortalte meg for 15 år siden at kroppen min skulle gå gjennom så mange forandringer og svingninger, og at jeg hadde følt meg mer kvinnelig og selvsikker med kurver, vil jeg ikke ha trodd dem, sier Beyoncé.

– Men barn og modenhet har lært meg å verdsette meg selv over fysisk utseende og virkelig forstå at jeg er mer enn nok uansett hvilket stadium jeg er på i livet. Å gi faen er den mest befriende følelsen.

Spørsmålet Beyoncé hater mest

Etter at hun ble mor har hun, som alle andre mødre, ting hun stresser over. På spørsmål om hva sangeren stresser mest med, kan alle som prøver å finne balanse i livet kjenne seg i igjen.

Det mest stressende for meg er å finne balansen mellom jobb og privatliv. Og være tilstede for barna mine – kjøre Blue til skolen, ta Rumi og Sir til sine aktiviteter, ha kvalitetstid med min mann og komme hjem i tide for middag – samtidig som jeg driver et selskap. Det kan være utfordrende.

Og spørsmålet hun hater mest av alt å få?

Er du gravid?

Ligg unna eggstokkene mine!, sier Beyoncé.

Bildene for Ivy Park x adidas er tatt av Melina Matsoukas; regissøren av den prisbelønte musikkvideoen til nyklassikeren «Formation»:

Melina er for øvrig kinoaktuell med sin første spillefilm; den kritikkerroste, politiske brannfakkelen av en thriller, Queen & Slim.

Se også: Adidas teamer opp med Beyoncé

Siste saker

Mest lest nå
Les mer