Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Jennifer Lopez i Juicy Couture-tracksuit

Husker du denne? Her er historien bak Jennifer Lopez sin Juicy Couture-tracksuit

«Jeg sjokkerte alle».

Det er noen moteøyeblikk man rett og slett ikke glemmer, på godt og vondt. Flere fant sted tidlig på 2000-tallet, som for eksempel Jennifer Lopez’ rosa Juicy Couture-tracksuit som hun hadde på seg i musikkvideon til låta «I’m Real» fra 2001.

Interessant nok har den utskjelte tracksuiten gjennom flere sesonger nå stått sterkt i motebildet, og både merker og designere, superstjerner og influencere har kastet seg på trenden vi husker fra tv-serien som «The Simple Life» og navn som Paris Hilton, Britney Spears og Lindsay Lohan – i tillegg til overnevnte Jennifer Lopez.

Nå avslører superstjernen historien bak den rosa varianten fra tidlig 2000-tallet.

Det var i et throwback-bilde på Instagram i forbindelse med hennes nært forestående opptreden under Video Music Awards mandag at Lopez avslørte detaljene.

I en caption til bildet skriver hun at Juicy Couture sendte henne en rekke plagg for å ‘chille og henge i’ under opptakene til musikkvideoen, og at alle på settet ‘var helt gale’ etter de.

«Stylistene hadde hentet all denne fancy couturen fra alle de store designerne», skriver Lopez som likevel valgte det da fire år gamle LA-baserte merket.

«Jeg elsket de så mye at jeg bestemte meg for å bruke det i musikkvidoen med mine throwback Adidas, en name tag og en bun».

«Jeg sjokkerte alle da jeg bestemte meg for å ha den på. Men jeg syntes det passet bra ettersom sangen heter ‘I’m Real’, så jeg bestemte meg for å være nettopp det», avslutter hun.

https://www.instagram.com/p/Bme6MSNl4OC/?hl=nb&taken-by=jlo

Hovedbilde: Skjermdump.

Les også: Hun vil du skal redde havet ved å kjøpe en Champion-genser

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer