Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
røde bukser på luksus og budsjett
HUMMER & KANARI: Ny spalte på Melk & Honning. Først ut er røde bukser.

Hummer & kanari: Røde bukser

Vårens trender på luksus og budsjett.

Hummer & kanari er en ny spalte på Melk & Honning der vi gir deg tips til sesonges trender på både luksus og budsjett. Først ut er røde bukser.

Rødt var utvilsomt fjorårets farge, men det er ingenting som tyder på at trenden er i ferd med å blåse over riktig enda. Med våren kommer naturlig nok fargene, og denne sesongen er det sterke farger som gult, grønt og rødt som står i fokus – i godt selskap med de nærmest selvskrevne pastellene. Sesongens rødt er «bright, punchy and sexy», slik Harper’s Bazaar skriver. Sett hos en rekke designere og motehus som Versace, Victoria Beckham og Stella McCartney. I fargelære konnoterer rødt gjerne endring – eller også oppgjør; og i en verden preget av politisk uro, store omveltninger og øknomisk usikkerhet står nettopp politiske budskap sterkt – også på catwalken. Samtidig er rødt kjærlighetens farge. Kanskje er det akkurat det vi trenger?

Her er noen av våre favoritter på budsjett, luksus – og et sted midt i mellom:

røde bukser er blant vårens trender

LUKSUS: Red Valentino Resort 2018, stretch-jersey straight-leg fra MM6 Maison Margiela via Net-a-porter ca kr 3155 og crepe slim-leg fra Cloé via Net-a-porter ca kr 8195.

røde bukser er blant vårens trender

MIDT PÅ TREET: Bukser fra Holzweiler kr 1800, røde jeans med vide ben fra Blanche via Ensemble kr 1795, herreinspirerte bukser med rette ben fra Acne Studios kr 3695

røde bukser er blant vårens trender

BUDSJETT: Kordfløyel fra Weekday kr 500, jeans fra Lindex kr 299, vintage high cropped jeans fra H&M kr 299

Åpningsbilde: Chloé SS18 og Helmut Lang.

Les også: M&H toppliste: 10 kule hårbøyler og -bånd

Siste saker

Mest lest nå
Les mer