Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
vogue cowboy boots

Hummer & Kanari: Cowboy boots

Høstens trender på luksus, budsjett og midt på treet.

Vintage, fra kjedebutikkene og hos de ledende motehusene – cowboy boots er overalt denne sesongen, og det kan virke som om alt som kan krype og gå av moteinteresserte og kjendiser har kastet seg på trenden. Vi har sett de på de skandinaviske it-jentene, da kanskje spesielt i Gannis tolkning av de populære bootsene. Franske Caroline de Maigret har også omfavnet trenden i en variant fra den franske favorittdesigneren Isabel Marant som for øvrig kommer med sin tolkning av cowboy bootsene sesong etter sesong.

Med trendbildets 20-årssyklus kom cowboy bootsene tilbake i motebildet nå nærmere 20 år etter Madonnas «Don’t Tell Me»-musikkvideo fra 2000. Men du trenger ikke kle deg i full western-stil for å rocke cowboy bootsene. Under moteukene i vår og i sommer og på catwalken har bootsene blitt brukt til alt fra jeans og shorts til kjoler og skjørt.

Et tips er å gå innom en vintage- og bruktbutikk i håp om å kunne gjøre et skikkelig kupp. Da får du et mer slitt uttrykk på bootsene, og mest sannsynlig også en snillere pris enn butikkene kan tilby akkurat nå.

Vi har plukket ut de kuleste cowboy bootsene som er i butikk akkurat nå. 

Luksus:

cowboy boots

Øverst fra venstre: Off-White kr 16.700, Golden Goose Deluxe Brand kr 6700, MM6 Maison Margiela kr 6540, MCQ Alexander McQueen kr 5400, Saint Laurent kr 8870.

Midt på treet:

cowboy boots

Øverst fra venstre: Ganni kr 5299, Custommade kr 2499, Custommade kr 2799, Custommade kr 2499, Gestuz kr 2699.

Budsjett:

cowboy boots budsjett

Øverst fra venstre: L’Intervalle kr 1395, Levis kr 1145, Felmini kr 1035, Vagabond kr 1595, Tom Tailor Denim kr 699.

Hovedbilde via Vogue

Les også: Hummer & Kanari: Den hvite t-skjorten

Siste saker

Mest lest nå
Les mer