Foto: @Diptyque

Høstens beste duftlys

Disse er blitt big business.

Det skandinaviske uttrykket hygge er blitt kjent over hele verden. Verbet er synonymt med å kose seg, og selv om det opprinnelig er skandinavisk ord har det fungert som et låneord i det engelske språket siden 2010.

Med høsten føles dagene kortere og gradestokken kryper nedover. Det gjør at vi vil ha det hyggeligst mulig. Nettopp her kommer duftlys inn. De lyser opp hjemme, dufter godt og gir varme, og er de siste årene blitt big business.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Vetyver blander det maskuline med det feminine. Fra Diptyque kr 540 hos HeavenScent.
Byredos Bibliothèque gir deg følelsen av å være på et bibliotek med gamle bøker og skinnmøbler. Kr 620 hos Heaven Scent.
Diptyque har samarbeidet med den ikoniske designeren John Galliano. I dette lyset kommer Gallianos kjærlighet for bark, skinn og tørkede urter frem. Kr 570 hos HeavenScent.
Chai fra Byredo er en hyllest til det Indiske te-ritualet hvor de bruker Masala Chai som en kombinasjon av krydder og sort te til varm melk. Kr 620 hos Gimle Parfymeri.
H&M Home har duftlys som gir deg spafølelsen hjemme. Kr 149
Med lyset The Ritual of Ayurveda vil Rituals gjøre høsten din mer avslappet. Kr 215 hos Kicks.
Som navnet tilsier. Tom Ford vil gi deg et fucking fabulous duftlys med en eksklusiv følelse. Kr 890 hos Koch Parfymeri.
Cire Trudon vil gjøre høsten litt mer luksuriøs. Like dekorativt som det luktet godt. Lyset vil få tankene til å gå til skotsk landskap med grønne omgivelser. Kr
599.
Jo Malones Pomegrante Noir vil være like sensuell som en rød kjole. Kr 500 hos Kicks.

Les også: Månedens lesning: september