Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
holzweiler
Foto: Holzweiler AW19

Holzweiler med familiesamarbeid

Teamer opp med Skappel.

Onsdag annonserte det norske motemerket Holzweiler at de nå lanserer et samarbeid med Skappel. Det er i forkant av lanseringen av merkets høst- og vinterkolleksjon at de teamer opp med det norske strikkemerket.

Med det samarbeider familiebedriften Holzweiler med en annen del av familien. Det er Holzweiler-designer Maria Skappel Holzweilers mor, Dorthe Skappel, som driver merket Skappel. Samarbeidet mellom de to norske merkene skal fremme Holzweilers close-to-home-identitet.

I løpet av de siste åtte årene har Skappel mye av æren for at Norges kjærlighet til strikking er gjenopplivet. Med den populære Skappel-genseren fikk også en helt ny generasjon et ønske om å ta strikkepinnene fatt.

«Vi har lenge ønsket å samarbeide med Skappel og timingen var perfekt med tanke på vår AW19, Log On / Log Off-tema. Å strikke er jo virkelig å logge av».

Det uttaler Susanne Holzweiler i en pressemelding.

Med den kommende samarbeidskolleksjonen har Holzweiler og Skappel skapt tre produkter sammen. Genseren «Bird» vil være tilgjengelig i to farger som kan brukes front-to-back. Her representerer den ene siden Holzweiler og den andre Skappel. Genseren med navn «Beryll» kan også kjøpes som et gjør-det-selv-prosjekt. Denne kan du enten kjøpe ferdig strikket eller kjøpe garn og mønster.

«Vi har alle en forside og en bakside, en innside og en utside. Hva du ønsker å vise omverden er avhengig av dagsform og humør. Noen ganger sårbar, noen ganger tøff. De to sidene utfyller hverandre og gjør deg hel. Samarbeidet Holzweiler x Skappel er satt sammen akkurat som deg. Den ene på retten, den andre på vrangen, men hva som er retten og hva som er vrangen er helt uvesentlig, for styrke finnes i begge sider». Det forteller Dorthe Skappel.

Samarbeidskolleksjonen er tilgjengelig fra september.

Les også: M&H toppliste: Norsk mote

Siste saker

Mest lest nå
Les mer