Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
H&M x Love Stories gjør designsamarbeid

H&M teamer opp med hypet undertøysmerke

Gjør sitt første undertøyssamarbeid.

Den svenske klesgiganten gjør sitt første samarbeid med et undertøysmerke noensinne med Amsterdam-baserte Love Stories.

Det skal ha vært H&M sin designsjef Pernilla Wohlfart som først fattet interesse for det nederlandske undertøysmerket. Grunnlagt av Marloes Hoedeman i 2013 med utgangspunkt i en visjon om «sexy but not sex» har merket med sin hyllest til braletten, eklektiske print og mix og match-filosofi skapt en hype som strekker seg utover nederlandske landegrenser.

Capsule-kolleksjonen vil inneholde klassiske Love Stories-plagg utviklet i samarbeid med H&Ms designteam, og består av et utvalg braletter, stringtruser og truser i tillegg til nattøy, en øyemaske, sokker og reiseposer – alle med de karakteristiske printene og fargekombinasjonene det nederlandske undertøysmerket er kjent for som for eksempel leopardprint, stjerner og blomster mikset med blonder, sporty striper og volanger. Fargepaletten er holdt i gammelrosa, sort og olivengrønn.

«Undertøy har alltid vært en viktig del av moten. Med dette samarbeidet vil vi virkelig vise at undertøy kan være like gøyalt og uttrykksfullt som det man bærer utenpå, selv om det ikke alltid er synlig. Derfor var Love Stories en perfekt match. Vi har lenge beundret Marloes for hennes energi, driv og selvfølgelig hennes design, så vi er veldig begeistret for at vi kan gjøre dette sammen», sier H&M sin designsjef Pernilla Wohlfart i en uttalelse.

Kolleksjonen kommer i butikk i august. H&M x Love Stories gjør designsamarbeid H&M x Love Stories gjør designsamarbeid H&M x Love Stories gjør designsamarbeid

H&M x Love Stories gjør designsamarbeid

Alle bilder via H&M.

Les også: Kanye West har klonet kona Kim Kardashian i ny, vill kampanje

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer