Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

H&M med overraskende modellbooking

De siste sesongene har det vært et større fokus på mangfoldighet blant modeller, og i går viste H&M at det  faktisk ikke trenger å være så vanskelig.

Under visningen til H&M Studio A/W 16 under Paris Fashion Week hadde det store svenske merket fokusert på stor mangfoldighet blant modellene, både når det kommer til hudfarge, kjønn, størrelse og alder. 

Visningen ble åpnet av supermodellen Natasha Poly og deretter kom supermodellene på rekke og rad, som Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen og Anja Rubik.

Blant de litt mer uventede å se på catwalken var Amber Valetta (42), som hadde sin storhetstid på 90-tallet, og Pat Cleveland (65).

Den tidligere danseren Pat Cleveland var en av de første sorte modellene som slo gjennom i USA, og er kjent for sin «eggete» gange på grunn av hennes dansebakgrunn. I sine yngre dager var Cleveland favoritten til designere som Oscar de la Renta og Yves Saint Laurent.

De transkjønnede modellene Hari Nef og Andreja Pejic, samt Ashley Graham, den første plus-size modellen til å pryde forsiden av bikiniutgaven til Sports Illustrated, var også å se på catwalken.

Les også: Disse transkjønnede modellene forandrer moteverdenen

Se hele visningen nedenfor.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer