Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

H&M Loves Music sparker i gang festivalsommeren

For femte år på rad skal H&M forene musikk og mote for å kickstarte festivalsesongen med heldagsfestivalen H&M Loves Music.

Festivalen har siden begynnelsen fokusert på aktuell norsk musikk, og har stått for konsertopplevelser med blant annet Arif, Matoma, Cezinando, Unge Ferrari og Anne of the North.

Nå har hele programmet for festivalen blitt sluppet. Lørdag 3. juni på Vulkan kan du få med deg konserter av Dagny, Miss Tati, Rytmeklubben, Mugisho, Dårlig Vane, Kajander, Fanny Andersen, Hkeem, Oral Bee, Pasha, Coucheron, Emma Jensen, TRXD, Izabell og Carl Louis feat Frøder. Utover nattestimene spiller DJ´ene Lotion Boys, Tomine Harket & Ida Helene og Leks & Even.

– H&M Loves Music Oslo er en festival som har vokst naturlig i takt med en ny generasjon fantastiske norske artister. Vi er veldig stolte av å ha samlet så mange navn på vei mot toppen på samme scene. Det er også veldig gøy at festivaldeltagere har lagt H&M Loves Music Oslo som fast innslag i sin festivalkalender, forteller Vibeke Holann, festivalansvarlig og markedssjef i H&M Norge i en pressemelding.

H&M Loves Music er i samarbeid med Oslo Musikkfest, hvor hver krik og krok av Tigerstaden fylles med musikkopplevelser for enhver smak – i år blir det til og med rekord i antall scener og artister.

Heldagsfestivalen skal foregå på Vulkan med utendørsscene fra klokken 14, og når mørket senker seg flytter konsertene seg inn til Vulkan Arena. Konsertene på dagstid er gratis og åpent for alle, mens på kveldstid må du være over 18 år og meldt deg på her.

Les også
Bilferie i Barcelona

I forbindelse med festivalen lanserer H&M sin egen festivalkolleksjon som vil være tilgjengelig på H&M Karl Johan og på nett fra og med 15. juni.

Les også: Se fiffens festivalstil på Coachella

Siste saker

Mest lest nå
Les mer