Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
H&M inviterte venninnegjengene til drømmedag
Alle foto: H&M

H&M inviterte 3 heldige venninnegjenger til drømmedag

Fikk verdens kuleste premie av H&M.

Konkurransen der H&M og den norske moteinfluencer Erica Kvam nylig inviterte 9 heldige vinnere til eksklusivt event, var en perfekt timing med gjenåpningen av Norge.

Her fikk tre venninnegjenger verdens kuleste premie – en uforglemmelig drømmedag i det råfine showroomet til H&M midt i Oslo sentrum, med tidenes fineste utsikt. Og ikke minst deilige forfriskninger og gode vibber fra DJ.

Denne kvelden fikk jentene oppleve den nye høst/vinterkolleksjonen til H&M, hvor fresh og moderne corpcore møter elegant skreddersøm og countryside-estetikk i høstfarger som grønntoner, oransje og sort.

For etter lang tid med koronarestriksjoner, vil vi nå feire at verden er på vei tilbake og at vi denne høsten og sesongen endelig kan møtes igjen. Det passer AW21-kolleksjonen perfekt til.

Se filmen fra det eksklusive eventet til H&M under:

Fikk proff make-up og styling

Jentene fikk både profesjonell make-up, ordnet håret og ble stylet. Og Erica Kvam var en flott støttespiller da de fikk velge seg antrekk. Og ikke minst da de heldige vinnerne skulle være modeller på proff fotoshoot etterpå.

Selv om det var både fotograf med kamera og fotolys, var det lave skuldre og god stemning. Det ble en hyggelig kveld fylt med gode samtaler og latter, og den nye kolleksjonen fikk også sin del av oppmerksomheten!

For i tillegg til at høst/vinterkolleksjonen til H&M er en tvist på athleisure, funksjonalitet og tech til den moderne kunden, viderefører også kolleksjonen H&M sitt arbeide med materialer med mindre påvirkning på miljøet.

Det meste av kolleksjonen er laget med materialer med mindre påvirkning på miljøet, som økologiske og resirkulerte tekstiler og Ecovero-viskose.

Se bildene fra fotoshooten med jentene:

Siste saker

Mest lest nå
Les mer