H&M Home åpner to nye konseptbutikker

Foto via H&M Home

Fast fashion-gigant utvider sitt interiørkonsept i Norge

H&M Home kommer til Trondheim.

Det er ingen hemmelighet at motebransjen gjerne flørter med interiørbransjen. I en tid der H&M legger ned fysiske klesbutikker, åpner H&M Home opp nye. Våren 2020 åpner nemlig klesgiganten sitt interiørkonsept to nye norske butikker, i Trondheim og Bogstadveien i Oslo. I hovedstaden finnes det allerede én konseptbutikk fra før av. I den finnes alt fra blant annet tekstiler, små pyntegjenstander og duftlys til kopper og kar.

De nye butikkene vil føre blant annet lamper, småmøbler og et utvalg varer fra eksterne merkevarer i sortimentet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
H&M Home åpner to nye konseptbutikker
Fra høst 2019-kolleksjonen.

– Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på den første H&M Home-butikken i Oslo – noe som gjør det enda mer spennende å annonsere at det kommer to nye konseptbutikker til neste år. Vi har lenge vært interesserte i Trondheim, så vi er utrolig glade for endelig åpne butikk der, mens Oslo forblir en viktig lokasjon for oss, sier Peter Klagsmark, General Manager i H&M Home i en uttalelse.

– H&M Home-butikkene er et fantastisk komplement til det digitale tilbudet vårt og disse nye lokasjonene er perfekte for at vi også fysisk kan fortsette å møte og inspirere kundene våre.

Les også: Her er Virgil Abloh sin IKEA-kolleksjon