Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Bli med hjem til Alexander Wang

Alexander Wang har åpnet dørene til sin nye luksusleilighet i New York City.

Har du noen gang satt en fot innenfor en av Alexander Wang sine flaggskipbutikker vet du at interiøret speiler hans eget design – det er svart, minimalistisk, rocka, urbant og sporty.

Nå har den amerikanske designeren lekt «MTV Cribs» med Architectural Digest hvor vi får en liten sniktitt inn i loftsleiligheten i Chelsea langs Hudson River på Manhattan.

Wang flyttet nettopp inn i det fasjonable bygget i et av Manhattans mest trendy strøk etter å ha solgt sin forrige leilighet i Tribeca. Alexander Wang er kjent for sine etterfester, men når han skulle finne seg et nytt hjem var det ikke at den skulle være festvennlig som stod øverst på listen.

– Det var på tide med et voksen leilighet med utsikt, separate rom og uteplass – noe litt mer koselig og intimt, forteller Wang til interiørmagasinet.

Les også: Slik bor designerne

Leiligheten er ulta-moderne og er skapt av interiørdesigner og en god venn av Wang, Ryan Korban. Det er mange kunstverk og designmøbler som florerer rundt i leiligheten, som portretter av Kate Moss skutt av Gene Lemuel, et fotografi signert Steven Klein, skulpturelle stoler fra R&Y Augousti og håndlagde lamper fra Eric Schmitt.

– Det er viktig for meg at jeg elsker alt som er i leiligheten min, men jeg trenger også møbler som jeg faktisk kan sitte på, sier den amerikanske designeren.

Trykk på play for å se den guidede turen:

Hovedbilde via Architectural Digest

Les også: Kom på innsiden av Karl Lagerfelds mystiske luksusvilla

Les også
9 serier vi vil binge i sommer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer