Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kim nyyter ferie. Foto: Instagram @kimkardashian

Hit reiser kjendisene nå

Reiselysten? Du er ikke den eneste.

Hverdagen kan være lang og kjedelig, spesielt når man har levd under restriksjoner i omtrent to år. Da er det lett å drømme seg bort til et annet sted. Fristelsen for å reise til et varmere land eller en annen by er stor – ta seg litt fri og lade batteriene.

Er det noen som er gode på dette, så er det kjendisene.

Nå som verden åpner opp igjen er de fort ute av landet og ute på nye eventyr. Her er det bare å la seg inspirere og drømme seg bort.

Storbyferie

Ingenting er som en langweekend i en storby. Du kommer deg vekk fra det vanlige livet og har alle muligheter foran deg. Du kan gjøre akkurat det som passer deg– alt fra shopping og uteliv, til avkobling og byvandring.

Her er tre storbyer som er influensere og kjendiser mer enn gjerne reiser til:

Paris

Det er ikke for ingenting at dette kalles kjærlighetens by; Den er utvilsomt romantisk. Her er det også et hav av kafeer å velge mellom, designerbutikker i fleng og turistattraksjoner på hvert gatehjørnet.

Det er ikke vanskelig å få gjort jobben sin som influenser i Paris heller, når hele byen er instagramvennlig.

Hit reiser kjendisene nå. La deg inspirere! Her Emili Sindlev på tur til Paris.
Hver morgen kan godt starte sånn. Foto: Instagram @emilisindlev

Emili Sindlev er en av de som elsker Paris og byen kler henne. Storbyferie må ikke bety at det skal skje noe hele tiden. Man kan ta seg tid til en rolig morgen. Bare se på denne deilige frokosten som Emili nyter på hotellrommet.

Anna sitt turistfoto i Paris. Foto: Instagram @annaastrup

Influenser Anna Astrup har også nylig vært i Paris. Hun så ut til å trives som turist i kjærlighetens by.

Roma

Pastaens by og Italias hovedstad. Roma er en av de mest populære turistbyene i verden. De har velbevart historie og et stort antall historiske severdigheter. Trange gater og koselige restauranter. Pizza, pasta og gelato; du er aldri sulten i Roma.

Les også
Den andre kolleksjonen til Manolo Blahnik x Birkenstock er her
Hit reiser kjendisene nå. La deg inspirere! Her Marie Jedig på tur til Roma.
Aperol Spritz i Roma? Ja takk! Foto: Instagram @mariejedig

Influenserne Marie Jedig og Ella Karberg har nylig vært på hver sin tur i Roma. De er begge stylish og on point i fine Roma. Selvfølgelig får vi også lyst til å reise til pastaens hovedstad!

Kule Ella. Foto: Instagram @ellakarberg

New York City

Storbyen på andre siden av Atlanteren. USAs største by, som aldri står stille. Her kan vi drømme oss bort og late som at vi er Carrie Bradshaw. Sitte i Central Park og nyte en kaffe, besøke Empire State Building eller gå oss bort på Times Square. I New York går det ikke an å kjede seg uansett hva.

Barbara Kristoffersen og Tippie-Maya Høgh vet hvordan de skal kle seg i New York.

Foto: Instagram @barbarakristoffersen
Tippie-Maya går for Y2K stilen i NYC. Foto: Instagram @tippiemaya

Varmere strøk

Drømmer du om sommer, sol og varme? Du er ikke den eneste. Spesielt når det fremdeles er vinterlig og surt i vårt langstrakte land.

Her er 4 tropiske destinasjoner kjendisene elsker:

Hawaii

Aloha – Hit vil vi også dra! Tropisk klima året rundt og frodig landskap. Her kan man leve det deilige liv. Hvem har vel ikke drømt om å reise til Hawaii, surfe og drikke smoothies dagen lang?

Hit reiser kjendisene nå. La deg inspirere! Her Emma Chamberlain i Hawaii.
Foto: Instagram @emmachamberlain

Noen som akkurat har levd det deilige liv på Hawaii er Emma Chamberlain. Hun ser ut til å beundre en av de mange fine solnedgangene.

Shawn Mendes ser ut til å kose seg på Hawaii. Foto: Instagram @shawnmendes

Hun er heller ikke den eneste kjendisen som er å finne på Hawaii. Kjekkasen Shawn Mendes har vært der også. Her på sykkeltur med en kompis. Kanskje for å sjekke ut noen av de mange strendene?

St. Barths

Den karibiske øya mikser fransk urban stil med et frodig tropisk landskap med fjell, skjult strender og turkise bukter som bugner over av luksuriøse seilbåter. Med denne settingen er det ikke rart at kjendisene velger å dra tilbake hit år etter år.

Les også
Er vifter sommerens heteste tilbehør?

Øya er utvilsomt et dyrt reisemål, men alle strender er tilgjengelige, offentlige og gratis – så det er mulig å kose seg uten at lommeboka rakner.

Fine Frida Foto: Instagram @frida_aasen
Kygo koser seg på St. Barths Foto: Instagram @kygomusic

To norske kjendiser som akkurat har levd det gode liv på St. Barths er modellen Frida Aasen og Kyrre Gørvell-Dahl, mer kjent som Kygo. De ser ut til å ha levd livet på hver sin seilbåt og kost seg i nydelige omgivelser.

Mexico

Langstrakte strender, turkisfarget hav, gammel historie og meksikansk mat. Det er Mexico. De kan by på et heftig uteliv, restauranter i alle prisklasser, shopping og uslåelig vakker natur. Vi skjønner hvorfor kjendisene reiser hit.

Hit reiser kjendisene nå. La deg inspirere! Her Ida Broen i Mexico.
Ida Broen kler beach-looken!! Foto: Instagram @idabroen

Ida Broen så ut til å nyte sol og varme i Mexico! Denne beach-looken vil vi også gå for på ferie.

Turtelduene. Foto: Instagram @travisbarker

Superparet og turtelduene Travis Barker og Kourtney Kardashian tok med seg barna på familieferie til Mexico, nærmere bestemt Cabo San Lucas. Beach life og hesteridning i solnedgangen så ut til å være noe av det som sto på agendaen.

Les også: Er Kourtney Kardashian gravid?

Bahamas

Bahamas er et sted mange kjendiser drar til for å koble av og nyte sol og sommer. Her kan du bade med griser(!), snorkle, se på yrende koralrev, og sole deg dagen lang på vakre strender. De har til og med en rosa strand!

Hit reiser kjendisene nå. La deg inspirere! Her Julie Bergan på Bahamas
Julie bader med griser!! Foto: Instagram @juliebergan

Julie Bergan var på Bahamas før jul, og hun badet blant annet med de berømte Bahamas-grisene.

Bilde tatt av Pete? Foto: Instagram @kimkardashian

Kim Kardashian startet 2022 med en ferie på øya, sammen med den nye flørten Pete Davidson. Kanskje trengte de å roe ned etter alt medieoppstyret rundt dem?

Les også
Alessandro Michele får ny kollega på toppen i Gucci

Siste saker

Mest lest nå
Les mer