Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Norsk-bosniske Kristina Cabrilo imponerer i sin debut-sesong. (Foto via Instagram @kristinacab)

Her går norsk-bosniske Kristina Cabrilo på catwalken for Hèrmes

– Hun har 90’s supermodel looken og attituden jeg personlig elsker, sier modellagent.

De siste par årene har norske modeller for alvor satt sitt preg internasjonalt, og selv med hybride og heldigitale moteuker grunnet koronapandemien fortsetter oppsvingen.

Under Hèrmes-visningen lørdag i Paris var norsk-bosniske Kristina Cabrilo blant modellene på catwalken. Det er Kristiansand-jentas andre visning noensinne.

– Hun ble oppdaget av fotograf Ignat Wiig, da han jobbet for oss tilbake i 2019, forteller Amar Faiz i Idol Looks.

– Hun har 90’s supermodel looken og attituden jeg personlig elsker. Hun er smellvakker, uredd og unorsk på sin egen måte. Ikke minst så er hun målbevisst, og det er kanskje det aller viktigste i denne bransjen.

Kristina Cabrilo på catwalken for Hèrmes. (Foto: Hèrmes)

Dette er hennes debut-sesong, og før Hèrmes gikk hun for det franske motehuset Courréges.

– De har revampet hele brandet med ny artistic director, Nicolas Di Felice, og casting av DM casting, og ble dermed ble et viktig og mye omtalt show denne sesongen, sier Faiz.

Han mener Hèrmes er «superstas» grunnet det franske luksusmotehusets posisjon som et av verdens ledende. Det vil se bra ut på CV-en med tanke på fremtidige jobber, mener han.

Her hjemme har Cabrilo blant annet vært på coveret av ELLE i tillegg til å figurere i en moteserie i Costume.

Den norsk-bosniske modellen er signert med Elite worldwide, og Faiz og hans Idol Looks jobber tett med det anerkjente modellbyrået for hvordan hun skal ta verden med storm.

– Så langt så går alt etter planen. Vi har møtt på litt utfordringer grunnet COVID-19 og reiserestriksjoner, men det skal ikke stoppe oss. Dere kommer til å se mye mer av Kristina fremover.

Det er ikke første gang norske modeller kobles til Hèrmes. Både Signe Veiteberg og Jeenu Mahadevan har tidligere gått på catwalken for det franske luksusmotehuset.

Kristina Cabrilo spås en lysende karriere som modell. (Foto via Instagram @kristinacab)

Les også: Norske Jeenu lander internasjonal toppjobb

Siste saker

Mest lest nå
Les mer