Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Her ferierer supereliten

Dette er stedene de rike og berømte tilsynelatende aldri får nok av.

Sola har stekt over store deler av Norge i det som føles som månedsvis, og vi er nå kommet midt ut i fellesferien. Et kjapt scroll nedover Instagram forteller at majoriteten er alle andre steder enn hjemme – gjerne omkranset av både rosévin, stråvesker, bademadrasser og turkist hav.

Også de internasjonale superstjernene benytter sommeren til å ta seg en pause fra alt som heter hjem og hverdag, og flyr av sted til fjerne strøk.

I likhet med når det gjelder mote finner du også både tidløse klassikere og superhete ‘it’-steder når det kommer til ferie.

Dette er stedene kjendisene frekventerer nå.

Les også: Slik blir ferien din «Insta-perfekt» 

Cabo San Lucas, Mexico

Bare en kort flytur fra Los Angeles er denne lille meksikanske byen et selvsagt feriemål for de rike og berømte. George Clooney og Cindy Crawford er blant de som har hus i Cabo, og Selena Gomez, Jessica Chastain og Jennifer Aniston er store fans av stedet. Gwyneth Paltrow holdt også nylig utdrikningslaget sitt her, med blant andre Cameron Diaz og Stella McCartney på gjestelista.

Instagram @selenagomez @jessicachastain

St. Barts, Karibien

Den britiske avisa The Telegraph har kalt stedet «Karibiens St.Tropez». Denne lille, franskspråklige øya har lenge vært en kjendisfavoritt, med sine svære villaer, luksuriøse hoteller, og hvite strender fortsetter den å tiltrekke seg eliten. Blant de som stadig kommer tilbake til øya er blant andre Beyoncé og Jay-Z og Alessando Ambrosio – og superrike mennesker som den russiske oljemillardæren og eieren av fotballlaget Chelsea, Roman Abramovich.

Instagram @doutzenkrous @jessicaalba

Mykonos, Hellas

Denne greske øya har vært en feriedestinasjon siden 60-tallet, og i flere perioder vært supertrendy. De siste årene har den igjen kommet på de rike og berømte sin radar, og tiltrukket seg blant andre Kendall Jenner, Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Leonardo Dicaprio, og Ariana Grande – for å nevne noen. I fjor sommer SMS-intervjuet vi Gevir-eier Agnes Gulbrandsen, mens hun var på ferie på Mykonos, som kunne fortelle at de solgte klokker i strandbaren der til 300,000 kroner. Et tydelig tegn på at det er et sted for de med penger mellom hendene.

Instagram @bellahadid @emrata

North Island, Seychellene

Denne avsidesliggende øygruppa i det indiske hav består av 115 øyer, med den private øya North Island som en av de mest luksuriøse. Den består bare av 11 villaer, alle med egen butler og alt du kan tenke deg av mat, drikke og luksusduppeditter. Prins William og hertuginne Kate, George og Amal Almuddin, Salma Hayek og Francois-Henri Pinault, og Nicky Hilton og James Rotschild valgte alle å legge sine bryllupsreiser hit.

Instagram @ciara @nickyhilton

Les også: M&H Toppliste: Slippers

Siste saker

Mest lest nå
Les mer