Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Her er Victoria Beckhams Reebok-kolleksjon

Hyller basketball-legende Shaquille O’Neal

Den tidligere Spice Girls-stjernen, nå toppdesigneren, Victoria Beckham, har siden november i fjor hintet om et samarbeid med sportsgiganten Reebok. Nå er kolleksjonen her. 

Den limited edition unisex-kolleksjonen inkluderer seks t-skjorter, to hettegensere og et par sokker som alle er inspirert av Reeboks arkiver og dedikasjon til basketball.

– Plaggene som først fanget oppmerksomheten min, var basketballproduktene fra 90-tallet, fordi merkevaren spilte en så viktig rolle i den perioden, forteller hun til Vogue

– Jeg har så mange minner om de kule barna på skolen som hadde Reebok-klassikere. Å se hvordan folk assosierer plaggene til et tiår er inspirerende i seg selv, sier hun.

I følge Vogue forhørte Beckham seg med basketball-legenden Shaquille O’Neal for å fange basketballens ånd best mulig. Med sine 164 cm blir hun svært beskjeden ved siden av Shaq sine 212 cm. Men vennskapet blomstret uansett. Hver t-skjorte og hoodie fra kolleksjonen hyller hennes nye venn med en silhuett av O’Neal som dunker. T-skjortene har listet alle hans rekorder på ryggen, sammen med nummeret hans, 34. 

Ellers er kolleksjonen mer eller mindre monokrom, noe som ikke kommer som en overraskelse dersom man kjenner til Posh Spices stilhistorie. Mens de andre medlemmene i Spice Girls tok til farger og mønstre, holdt Beckham seg alltid til det mer stilrene. Det gjør hun den dag i dag både som designer og stilikon.

Ideen om unisex skal ha vært selve kjernen i designprosessen. Beckham skal nemlig ha sett seg lei på at treningstøy for kvinner alltid kun er forminskede og mer feminine versjon av treningstøy for menn, forteller hun til Vogue. Det håper hun nå å gjøre noe med.

Se resten av kolleksjonen her:

Alle bilder via Reebok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer