Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Her er Jacquemus’ første herrekolleksjon noensinne

«Ikke ha på høye hæler».

Under visningen av sin damekolleksjon i februar annonserte Simon Porte Jacquemus fra catwalken at han lanserer sin første ready-to-wear herrekolleksjon.

De første bildene fra den nye kolleksjonen kom allerede i mai med rugby-spiller Yoann Maestri som ansikt utad i selskap med en stor hvit hund på en strand. Bildet spredte seg som ild i tørt gress på sosiale medier, men siden har designeren holdt kortene tett til brystet. I forkant av visningen som ble holdt én dag etter herremoteuken i Paris mandag var han svært hemmelighetsfull, men kunne opplyse om følgende til motenettstedet WWD; «Ikke ha på høye hæler».

Visningen av designerens første herrekolleksjon noensinne ble nemlig holdt på en avsidesliggende strand i nærheten av Marseille i Sør-Franrike der rader av blå håndklær var lagt ut til gjestene med stranden som catwalk. «Som en ferie i Jacquemus’ verden», mente designeren som selv tok en dukkert i forkant av visningen.

Kolleksjonen, som har fått navnet «Le Gadjo» som er lokal slang for gutt, beskriver slik av motenettstedet som selv var tilstede under visningen: «En moderne franskmann fra sør, veldig maskulin med sine chunky gullkjeder – og absolutt ikke noen moteslave».

Se bildene fra visningen her:

Hovedbilde: Vogue. Alle bilder via Vogue. 

Les også: Dette kan du forvente fra herremoteukene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer