H&M Studio høst 2019

Her er høstens H&M Studio-kolleksjon

Se bildene her.

Den svenske klesgigantens sesongbaserte trendkolleksjon Studio er kanskje ikke like hypet som deres designersamarbeid, men likevel. Den er deres mest trendsettende kolleksjon, og utvikles av et eget in house design-team ved H&Ms atelier i Stockholm. Den lanseres to ganger i året i tråd med internasjonale motesesonger.

Høstens Studio-kolleksjon fra H&M har fått navnet Magical Realism, og henter inspirasjon fra dramatikk og kvinnelig overjordiskhet. I tråd med tiden kombinerer den det maskuline og skreddersydde med silkekjoler og vintage-inspirerte strikkeplagg med nøkkelplagg som en klassisk ullkåpe med definert skulderparti, en skreddersydd ulldress med innsvingt midje, skinnbukser, dunvest, bluser i bomull og viskose, knehøye boots og flagrende kjoler i resirkulert polyester. Fargepaletten er holdt i bruntoner og mosegrønt med innslag av tomatrødt og gult samt grafiske print.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi ble inspirert av tanken på å finne frem til magien i hverdagen. Hvert plagg i denne kolleksjonen er designet for kvinnen som ønsker seg en tidløs og varig garderobe, som også inkluderer sarte plagg og spirituelle elementer. Kolleksjonen inneholder mange garderobeklassikere som kan styles til å passe en urban livsstil og som vil vare i mange år framover, sier Angelica Grimborg, H&M Studio Concept Designer.

Kampanjebildene er skutt i New York av fotograf Christian MacDonald med modell Adut Akech stylet av Ludivine Poiblanc som også har vært kreativ rådgiver for kolleksjonen.

– Kolleksjonen er en hyllest til den moderne kvinnen. Hun er fri og full av kraft, og står opp for det hun tror på. Hun kler seg opp for seg selv, og blander det klassiske med det som er mer avant-garde og eksperimentelt. Vi valgte å fotografere kolleksjonen i de travle gatene i New York – en smeltedigel av energi og mangfold – for å representere frihet, styrke og kraft, sier Poiblanc.

Se hele Studio-kolleksjonen her:

Studio-kolleksjonen er i utvalgte butikker og online fra 5. september.

Les også: Varner kjøper gatemotenettbutikk