Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Her er de nye hovedrolleinnehaverne i Gossip Girl
Foto: Roe Etheridge for Dazed.

Her er de nye, woke hovedrolleinnhaverne i Gossip Girl

Serena og Blair er ute. Ønsk en mer mangfoldig gjeng velkommen.

I 2019 kom nyheten om at en ny versjon av Gossip Girl var på vei. Nå skulle den populære tv-serien komme i en mer mangfoldig og oppdatert versjon.

Tv-serien ble en stor suksess da den først hadde premiere i 2007. Der følger man steinrike tenåringer og deres familier på Upper East side i New York, med Blair Waldorf og Serena van der Woodsen i senter av historien.

Nå er mer informasjon om Gossip Girl 2.0 her. Dazed fronter nemlig hovedrolleinnehaverne på forsiden av sitt nye vårnummer, og slår av en prat med gjengen.

Zoya Lott, Audrey Hope, Julien Calloway og Akeno «Aki» Menzies er navn du bør merke deg ved. Disse er nemlig castet i de viktigste rollene.

Nå er det ikke Blair eller Serena det dreier seg om, men helt nye karakterer og en helt ny storyline.

Her er de nye hovedrolleinnehaverne i Gossip Girl
Den nye Gossip Girl-gjengen. Foto: Roe Etheridge for Dazed.

Disse avslører for Dazed at de faktisk knapt har sett originalserien. Samtidig bekrefter de at de er i ferd med å lage en veldig mye mer woke versjon av Gossip Girl, blant annet gjennom et mer inkluderende bilde av seksualitet og kjønn. Slik som det ble forespeilet allerede i 2019, er det tydelig at castingen har vært mangfoldig. Flere av hovedkarakterene spilles av multietniske personer, der én av dem er en kvinne med barbert hode.

Les også: Dette vet vi om den nye Sex & the City-serien så langt

De nye hovedrolleinnehaverne i Gossip Girl

Når det kommer til moteaspektet er Eric Daman, som stod bak kostymene i originalserien, bekreftet til den nye serien. Designerklær i lange baner er altså i vente.

Da serien nærmet seg slutten i 2012, ledet alt opp mot avsløringen av hvem Gossip Girl var. Hun var miljøets hemmelige bloggsladrekjerring. Det viste seg å være Dan Humphrey, Serena Van der Woodsens Brooyklyn-baserte av og på-kjæreste.

Les også
Min sommer: Michael Ray VC Angeles

Dette har siden blitt kritisert av flere, inkludert Penn Badgley som spiller Dan (ettersom det ikke gir noe mening). Kristen Bell, som var voiceover for sekvensene der bloggpostene ble lest opp i den originale serien, er uansett tilbake som stemmen denne gangen også.

I 2021 er bloggenes innflytelse kulturelt selvfølgelig tilnærmet død, så Gossip Girl bruker et (enda ikke er avslørt) sosiale medie i stedet. Er det Instagram, TikTok eller Clubhouse hen nå bruker for å si «Greetings Upper East Siders!». Det vil tiden vise. Serien har foreløpig ikke fått en premieredato.

Les også: Har serier blitt den nye moteplattformen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer