– Smilende egg, smilende samboer!
Endelig helg!
I Melk & Honnings helgespalte spør vi en mote- eller kulturpersonlighet om digge vintips, musikkfavoritter, beste lørdagsfrokosten eller søndagsaktiviteten.
Denne uken har vi tatt en prat med Ole Kristian Samuelsen og Magnus Liøkel, bedre kjent som Sultne Gutter på Instagram.
Hvordan ser helgen deres ut?
– Vi skal i barnebursdag på søndag, så vi kommer til å bruke store deler av helgen på å psyke oss opp til den. Ellers blir det litt jobbing og middag hos et vennepar på fredag.
Kom med tips til tre digge viner – eller tre andre drikker dere foretrekker på fest.
– På fest foretrekker vi viner som er lettdrikkelige og boblete, for eksempel en lambrusco eller cremant. Også tar vi gjerne en dry martini eller GT uten for mye dilldall.
Hva er restaurantfavoritten deres i Norge?
– Et veldig vanskelig spørsmål, men hvis vi må velge så er det Palace Grill.
Hva er den niceste lørdagsfrokosten?
– Traktekaffe, nybakt brød, smilende egg, smilende samboer.
Hva synes dere er den beste snacksen overall?
Magnus: – Potetchips med salt og eddik.
Ole: – Hva enn Magnus har handlet inn.
… og når det gjelder godis?
Magnus: – Firkløver.
Ole: – Surt, ferskt smågodt.
Hvordan ser helgeuniformen deres ut?
– Det kommer helt an på hva vi skal gjøre, men vi blir fort tuslende rundt i morgenkåper og ullsokker til langt utpå formiddagen.
Hvilke tre låter vil gå på repeat denne helgen?
– Why May I Not Go Out and Climb the Trees? av Daniel Norgren.
– Love is tears av Gents.
– Inner City Blues av Marvin Gaye.
Hva er favorittfilmen deres?
Magnus: – Kill Bill.
Ole: – Dead Poet Society.
Og hvilken podd hører dere på nå?
Magnus: – Jeg hører ikke på pod, ikke engang vår egen.
Ole: – The Daily fra New York Times, og så kompenserer jeg med The Bold and The Beautiful med Trixie og Katya.
Tips til søndagsaktivitet?
– Kino. Søndag er dagen for kino. Helst går vi på Vega, Frogner Kino eller Gimle.
Beste kuren mot fyllesyke?
– Det beste er selvsagt å la være å drikke, men det blir veldig etterpåklokt å si. Badstu og isbad har en viss effekt, iallfall på oss.
Sist, men ikke minst: Hva er dere aktuell med?
– Vi er liksom midt i mellom kokebøker og podcastsesonger, så har dessverre ikke så mye aktuelt å melde akkurat nå.
– Men det kommer en ny kokebok, og det kommer en ny sesong av podcasten, vi veit bare ikke når. Ellers er vi jo alltid aktuelle med nye oppskrifter på Instagram og TikTok.
Les også: Helgevibber med: Sunniva Hartgen