Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: CW

Har du hørt om Martini Makeup?

Nå er Martini Makeup i vinden på TikTok.

I sommer har sminketrender som Latte Makeup og Strawberry Makeup virkelig tatt av, spesielt på TikTok. Men nå som vi er inne i en ny årstid begynner nye sminketrender å dukke opp – som for eksempel Martini Makeup.

Denne sminketrenden er, som navnet tilsier, inspirert av den tidløse cocktailen og ifølge ET handler den om å oppnå en kald og smokey look. Her ligger altså fokuset på øynene.

Både TikTok-brukere og makeupartister har den siste tiden omfavnet sminketrenden og bruker mørkegrønne, oliven og mørkebrune nyanser for å skape en skikkelig martini-inspirert look.

Makeupartist Claudia Neacsu delte nylig en video på TikTok hvor hun viser sin variant av Martini Makeup, som for øyeblikket har over 766 000 visninger. Her viser hun hvordan hun kombinerer grønne øyenskygger med en finish i gull, og legger det hele med en stor «vinge».

Se videoen her:

@claudianeacsumakeup #martinimakeup #greeneyesmakeup #hazeleyesmakeup #goldeneyes #olivemakeup #greenmakeup #smokeyeyelook #smokeyeyesmakeup #smokeyeyeturtorial ♬ I Am – Blunted Beatz

Se flere varianter av Martini Makeup fra TikTok her:

@beautifoles Martini Makeup — #makeup #makeupartist #martinimakeup #makeuptutoriał ♬ original sound – beautifoles
@glowbysoph Martini makeup inspired by @Claudia Neacsu also how perfect are my @shop.dreamsong olive earrings #martinimakeup #editorialmakeup #greeneyeshadow #smokeyeyelook #greeneyeliner #thechildpalette #colourpopme #makeupforgreeneyes #sultrymakeup #goldeyeshadow #euphoriamakeup #makeuptrends #urbandecayheavymetal #midnightcowboyglitter #glittereyeliner #fyp #oliveeyeshadow ♬ greedy – Tate McRae

Denne sminkelooken er perfekt til høstsesongen.

De mørke fargene passer utmerket til middagsselskap eller jentekvelder fremover, og om du vil prøve deg på looken ser du hvordan du lager den steg for steg her:

1. Påfør en øyenskyggeprimer eller concealer for å skape en lys base.

2. Velg en mørkebrun eller olivenfarget øyenskygge som du legger i globalen for å skape en kontrast.

3. Legg deretter en grønn øyenskygge (som representerer olivenen i martinien) på hele øyelokket.

4. Påfør en øyenskygge i gull med glitter på midten av øyelokket og i kantene, og bland det deretter med den grønne øyenskyggen.

5. Legg en mørkebrun eller grønn eyeliner på ytterkanten og våtkanten, som du blender ut med en liten kost.

6. Påfør maskara – og voilà!

Les også: Er dette høstens store negletrend?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer