Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Har du fått med deg dette nordiske skjønnhetsmerket?

Her er våre 5 favoritter som vi har testet og kan gå god for.

Finske Lumene tar grønn og bærekraftig skjønnhet til et nytt nivå, og lar deg pleie huden med arktisk kildevann, multer, tyttebær, bjørkesaft og andre dyrbare planter fra nordisk natur.

Deres visjon er å bringe bærekraftige, nordiske skjønnhetsprodukter med ville ingredienser fra nordisk natur til deg som vil fremheve din naturlige skjønnhet.

Finske Lumene er årets mest spennende hudpleie- og makeuplansering!

Produktene er veganske – og selvfølgelig 100 prosent cruelty free

Lumene er en pioner innen bærekraft, og skal være CO2-nøytrale innen 2025. Det finske skjønnhetsmerket formulerer produktene sine så naturlig som mulig – uten å gå på akkord med effektivitet og trygghet. Opptil 99 prosent av ingrediensene er naturlige, og de bruker mest mulig ville og «håndplukkede» bær og planter i produktene sine slik som multer, tyttebær og blåbær. De jobber også tett med lokale virksomheter for å utnytte bi-produkter fra mat- og møbelproduksjon som ellers ville gått til spille.

Med andre ord: Produkter du kan kjøpe og bruke med god samvittighet overfor naturen, miljøet og dyreriket.

Lumene tar grønn og bærekraftig skjønnhet til et nytt nivå.

Vi har testet, og var skikkelig spent på produktene som er bærekraftig, ren og naturlig skjønnhet med unike ingredienser fra nordisk natur.

Nå finner du Lumene i alle VITA-butikker og på VITA.no i tillegg til i utvalgte H&M-butikker (kun makeupen).

Her er våre topp 5 Lumene-favoritter:

Lumene Pure Glow Cleansing Balm

Ordinærpris kr 189 – kjøp den HER til 20% rabatt

Rens og makeup-fjerner i ett! En supersmooth, rik rensebalm med digg oljebasert tekstur som smelter på huden. Inneholder ekstrakt fra nordiske multer rike på vitamin C og E og er forløper til vitamin A som alle er essensielle for en sunn, frisk og vakker glød, frøolje fra nordiske multer som plumper, glatter og jevner ut hudtonen samt Nordic-C-kompleks som booster hudens egen glød. Rensebalmen fjerner makeup, skitt og smuss effektiv uten å strippe huden for fuktighet. Kan brukes av alle hudtyper (spesielt de som mangler glød) enten alene eller som første steg i en dobbelrensrutine.

Les også
Derfor er Kate Bush fra Stranger Things et stilikon

Slik gjør du: Klem ut en liten mengde produkt i hånden, og masser inn i hele ansiktet. Rens med lunkent vann. Brukes morgen og/eller kveld.

Glow Boost Essence

Ordinærpris kr 299 – kjøp den HER til 20% rabatt

Et superkonsentrert, naturlig mirakelserum som er perfekt når huden føles grå og gusten eller bare trenger litt ekstra glød. Arktisk kildevann naturlig renset med hudvennlig pH gjør huden supermyk, mens ekstrakt fra nordiske multer gir glød, plumper og jevner ut huden. Nordic-C-kompleks booster hudens egen glød, mens hyaluronsyre erstatter fuktighetstap.

Slik gjør du: Bruk pipetten og drypp 3-4 dråper i hånden. Klapp forsiktig inn på renset ansikt og hals. Unngå øyeområdet. Brukes morgen og/eller kveld.

Miks et par dråper av Glow Boost Essence med din favoritt Lumene-foundation for en frisk glød!

Arctic Berry Oil-Cocktail

Ordinærpris kr 299 – kjøp den HER til 20% rabatt

Har du tørr og dehydrert hud som trenger ekstra glød? Denne supercocktailen med arktiske bær er proppfull av næring, og passer perfekt nå utover høsten og vinteren. Inneholder arktisk kildevann, ekstrakt og oljer fra nordiske multer, arktisk tranebær- og tyttebærfrøolje som er rike på essensielle fettsyrer, plantesteroler og vitamin E som er med på å beskytte mot frie radikaler, samt vitamin B3 og B5 som har anti-age, fuktighetsgivende og beroligende egenskaper.

Slik gjør du: Rist flasken godt. Pump 1-2 ganger i håndflaten, og masser forsiktig inn på renset ansikt og hals. Unngå øyeområdet. Brukes morgen og/eller kveld.

Miks et par dråper av denne supercocktailen med nattkremen for ekstra pleiende effekt mens du sover!

Les også
Ekspertenes beste tips til hudpleie etter sommerferien
Oxygen Recovery 72H Hydra Gel Mask

Ordinærpris kr 199 – kjøp den HER til 20% rabatt

Ultraforfriskende gel-maske beriket med nordisk supervann kombinert med oksygentilførende mineraler som gir 72 timers fuktighet. Den kjølende gel-teksturen virker oppfriskende på dehydrert hud. Passer alle hudtyper.

Slik gjør du: Påføres i et tykt lag på huden etter rens. La virke 15 minutter. Tørk av overflødig produkt, og påfør dag- eller nattkrem. Brukes 2-3 ganger i uken eller etter behov. Kan også brukes som siste steg i hudpleierutinen om kvelden – påføres da i et tynt lag som virker natten over.

Oppbevares i kjøleskapet for en ekstra kjølende effekt!

Instant Glow Fresh Skin Tint

Ordinærpris kr 365 – kjøp den HER til 20% rabatt

En innovativ gel-krem-tekstur som gir naturlig glød for en second skin-look. Gir en fris og sunn glød, og har dekkevne som kan bygges opp. Inneholder arktisk kildevann og ekstrakt fra nordiske multer og nordisk røde alger. Denne er tilgjengelig i tre nyanser: Light, Medium og Dark.

Slik gjør du: Påføres jevnt i hele ansiktet ved hjelp av fingrene, en makeup-børste eller svamp. Kan bygges opp for bedre dekkevne.

CC Color Correcting Cream

Ordinærpris kr 199 – kjøp den HER til 20% rabatt

En supermyk, lett CC-krem som med arktisk kildevann og olje fra nordiske tyttebærfrø reduserer rødhet og jevner ut hudtonen. Gir en naturlig finish og glød med noe dekkevne. Tilgjengelig i seks ulike nyanser: Ultra Light, Light, Fair, Medium, Tan og Deep Tan.

Slik gjør du: Klem ut en liten mengde produkt i håndflaten, påføres i ansiktet med fingrene, en makeup-børste eller en svamp. Kan bygges opp for bedre dekkevne.

Les også
9 veganske kafeer i Oslo

Nå finner du Lumene i alle VITA-butikker og på VITA.no i tillegg til i utvalgte H&M-butikker (kun makeupen).

Les mer

Nyeste saker fra Melk og Honning