Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @haileybieber

Hailey Bieber deler hemmelighetene bak sin plettfrie hud

– Det er essensielt, og alle trenger det.

At Hailey Bieber har fin hud er det ingen tvil om, og mange ser til 26-åringen for hudpleietips og triks. I fjor sommer entret stjernen for alvor skjønnhetsverdenen med sitt helt egne hudpleiemerke, Rhode – som denne uken lanseres i Storbritannia.

– Fra en ung alder ble ideen om å ta vare på huden min innprentet i meg. Mamma og bestemor hadde sterke interesser for hudpleie, så jeg vokste opp i et hjem hvor kremer og beautyprodukter ofte ble diskutert, sier Bieber til britiske Vogue.

– Men da jeg virkelig ble klar over behovet for å ta vare på huden min, var da jeg var tenåring. Fordi på det tidspunktet endrer huden og kroppen seg så fort. Så da jeg var 15 utviklet jeg et regime og hadde tålmodigheten til å utforske hva som funket best for meg, sier hun videre.

Men det er ikke slik at å anvende produkter fra Rhode nødvendigvis gir deg huden til Bieber. Det ligger mer arbeid bak glødende og sunn hud enn som så.

Nå deler Hailey Bieber sine beste hudpleietips med Vogue.

Det er selvfølgelig viktig å poengtere at alle har ulik hud og ulike forutsetninger, men tipsene til stjernen kan nok komme godt med for de fleste.

Hailey Bieber deler hemmelighetene bak sin plettfrie hud
Hailey deler sine beste hudpleietips. Foto: Instagram/ @haileybieber

Vær forsiktig med huden din

– Jeg pleide å tro at å tørke ut huden min og påføre røffe produkter kom til å hjelpe på utbrudd, men jeg har definitivt lært at du må nærme deg huden din på en mest mulig skånsom måte, sier Bieber.

– Behandle den som babyhud. Du må være forsiktig før du jobber deg videre med sterkere produkter, hvis du ønsker det.

Less is more

– Mindre er definitivt mer, og det er den tilnærmingen vi har hos Rhode. Jeg tror ikke det skal mye til for å ha en god hudpleierutine. Du trenger bare noen få produkter som du vet funker for deg, som er gode og fuktighetsgivende, med enkle, effektive ingredienser.

Bieber forteller at hun reiste mye da hun begynte å jobbe som modell som 17-åring. Å jobbe med ulike mennesker i beautyverdenen har lært henne å finpusse sin egen hudpleiefilosofi.

– Og fordi huden min pleide å bli så forstyrret når jeg var på farten, har jeg konkludert med at jeg har tre produkter jeg ikke kan leve uten: en god fuktighetskrem, et fuktighetsgivende serum og en leppomade, forteller hun.

Hydrer, hydrer, hydrer

– Å hydrere er nøkkelen. Jeg er en som sliter med å drikke nok vann, men jeg gjør en bevisst innsats for å holde meg så hydrert som mulig.

– En av de største misoppfatningene jeg har lagt merke til er at folk tror at hvis de har oljete hud, trenger de ikke å fukte. Å hydrere huden din er essensielt, og alle trenger det. Det handler om å finne produktene som funker for din hudtype.

Hailey Bieber deler hemmelighetene bak sin plettfrie hud
Et av Hailey sine tips er å nok fukt. Foto: Eli Russell Linnetz/Vogue

Finn ut hva som funker best for deg

– Huden din er en refleksjon av hvordan du føler deg på innsiden. Og å lytte til kroppen din for å vite hva den liker og ikke er viktig, sier Hailey Bieber.

Hun forteller at hun ikke følger en spesiell diett, men at hun passer på å spise etter sin blodtype.

– Det handler om å vite hva som funker for deg, fordi alle er forskjellige og vi kan ikke sammenligne oss med hverandre. Så lenge du finner en rutine som funker for deg og som gjør deg glad, vil huden din ende opp med å reflektere alt det gode på innsiden.

Introduser et godt peptid

Peptide Lip Treatment er en konstant go-to som jeg enkelt kan ha i vesken eller lommen. Vår Peptide Glazing Fluid er allsidig, fordi jeg kan blande den inn i foundationen min, i tillegg til å bruke den som en slags highlighter både morgen og kveld, forteller Bieber.

– Nylig har vår Barrier Restore Cream vært ideell i det skiftende været. Det er den perfekte, balanserte kremen som fungerer godt med alle de andre produktene jeg bruker.

Hailey anbefaler å finne ut hvilke produkter som funker best for deg. Foto: Instagram/ @haileybieber

Individualitet er den ultimate skjønnhetsflexen

– I dagens kultur, med sosiale medier, er det lett å se på andre og sammenligne seg med en viss standard. Men jeg føler at individualitet er vakkert og så viktig.

– Jeg har slitt, til tider, med å holde på min egen individualitet. Til syvende og sist er det greit å tvile på seg selv, alle går gjennom det. Bare husk at du ikke er alene, avslutter Bieber.

Les også: Skjønnhetsproduktene som trender på TikTok nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer