Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Hailey Bieber leker «Jeg har aldri...» med bestevennen Kendall Jenner på sin nye Youtube-kanal
Skjermbilde fra Youtube @haileyrhodebieber

Hailey Bieber leker «Jeg har aldri…» med bestevenninnen Kendall Jenner på sin nye YouTube-kanal

Avslører litt av hvert mens de shotter Kendalls tequila.

Hailey Bieber er en suksessrik modell og influencer med over 30 millioner følgere på Instagram. At hun er datter av skuespiller Steven Baldwin (broren til den noe mer kjente Alec Baldwin), kona til Justin Bieber og bestevenninnen til Kendall Jenner har heller ikke skadet kjendisstatusen.

Nå er 24-åringen også i ferd med å skape seg en karriere som YouTuber.

Like før helgen lanserte hun nemlig sin helt egen kanal. I løpet av få dager nærmer hun seg 400 000 følgere der inne.

Les også: Hva kan Britney-dokumentaren lære oss om hvordan kvinner behandles i media?

I velkomstvideoen forteller hun at dette har ligget i kortene lenge. På kanalen vil hun dele makeup- og hårstylingstips, intervjuer med venner av henne og selvfølgelig gjøre små challenges.

Hailey forteller at hun også fra tid til annen vil avkrefte rykter som går om henne.

For å kicke i gang det hele intervjuer hun nettopp bestisen Kendall Jenner som den første, i en serie kalt «Who’s in my bathroom?».

Det noe merkelige konseptet går ut på at de to lager erkeamerikanske mac n’ cheese inne på en kokeplate på badet (!) til Bieber. Det blomstrete serviset de spiser av var visstnok en bryllupsgave fra ingen ringere enn Kris Jenner.

Så følger en runde med den klassiske drikkeleken «Never have I ever», kalt «Jeg har aldri…» på norsk.

I glassene har de selvsagt tequila fra Jenners splitter nye og svært kontroversielle spritmerke.

De to blir blant annet spurt om de noensinne har vært gravide, om de har kysset samme fyr som bestevenninnen, grått foran paparazzi og tisset i bassenget. Her svarer duoen at nei på den første og ja på tre siste.

Ettersom alkoholnivået stiger, avslører begge også at ingen av dem har hatt en one night stand. Samtidig letter de på sløret om at ingen av dem har spart seg til ekteskapet.

Filmsnutten er så langt sett av 2 millioner.

Kendall Jenner og Hailey Bieber er gode venner, og er ofte sett sammen. Her i Los Angeles i oktober i fjor. (Foto: Rachpoot/ASTRO/MEGA/GC Images)

Det er etter hvert blitt flust av kjendiser på Youtube.

Modell Ashley Graham har sin egen kanal der hun intervjuer gründere, influencere og kjendiser i en serie kalt Pretty Big Deal.

Designer og it-dame Alexa Chung gir stylingtips, lærer seg hvordan hun kan bli mer fransk og chic eller snakker med kjente venner via sin kanal.

Andre kjendiser som også kan kalle seg YouTubere er modell og gründer Karlie Kloss som nylig ble mamma for første gang, skuespiller Shay Mitchell kjent fra Pretty Little Liars, og skuespiller Madelaine Petsch kjent fra Riverdale. Sistnevnte har utrolige 6 millioner følgere der inne.

Se filmsnutten med Hailey Bieber og Kendall Jenner her:

Les også: Er ikke Hailey Bieber tynn nok? Se bildene som går viralt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer