Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
De danske badesandalene H2O relanseres
Alle foto: H2O sportswear

Nå relanseres disse ikoniske badesandalene

Elsket og hatet gjennom 80- og 90-tallet.

Var du en av dem som tuslet rundt i H2O-sandaler på stranden, i svømmehallen eller brukte dem som innesko? Mange husker de som et alternativ til Adidas. En klumpet sandal med fargerike striper, gjerne stylet med hvite tennissokker til. Den hadde sin storhetstid på 80- og 90-tallet.

Nå relanseres den ikoniske danske badesandalen.

Understreker den danske arven

De danske badesandalene H2O relanseres

Sandalene blir fremdeles produsert på den samme fabrikken i Italia slik de har blitt siden 1982. Den nå relanserte «Trek» består av den originale yttersålen som har vært ute av produksjon de siste fem årene, mens overdelen er smalere enn merkets tidligere modeller.

Sandalene kommer i farger som kanarigul, rød, sukkerspinn og grønt. Men også i mer nøytral sort og hvitt.

– Sandalene er en så fast del av H2O sin produktportefølje og DNA, at de alltid vil være en del av vår strategi og kolleksjoner. Akkurat nå er de et tydelig bevis på den energien og skaperlysten som hersker hos H2O for øyeblikket. Og visjonen om å understreke arven vår som dansk sportswear-merke, som skaper kvalitetsprodukter, som forblir relevant og skaper glede ute i markedet, sier Christian Trads, daglig leder i H2O til det danske bransjenettstedet Fashion Forum.

At badesandalen ikke bare har vært populær tidligere tar Trads med knusende ro.

– Det er jo nettopp en grunn til at vi både er elsket og hatet. Og det er sannsynlig at sandalen vår er noe spesielt, og at den har eksistert i så mange år. Så mange mennesker har blitt kjent med den gjennom årene i mange forskjellige sammenhenger og på tvers av generasjoner.

Les også: M&H toppliste: trendy turistsandaler

Siste saker

Mest lest nå
Les mer