Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
GORILLA GLUE GIRL: Tessica Brown gikk viralt i februar da hun brukte superlim i stedet for hårspray. (Foto: Instagram @im_d_ollady)

‘Gorilla Glue Girl’ gikk viralt med superlim i håret – lanserer egen hårpleie

Gjør karriere ut av viral hårtabbe.

I februar formelig kokte det på nett. Det var da afro-amerikanske Tessica Brown gikk TikTok-viralt etter å ha brukt superlim-spray fra Gorilla Glue i håret.

Det førte til en frisyre som satt bom fast, og som faktisk endte med å måtte fjernes kirurgisk. Da stilte Melk & Honning – i likhet med flere andre – spørsmål ved hva situasjonen sier om forståelsen for afrohår.

Nå er Gorilla Glue Girl tilbake – og det i bedre form enn sist. Hun gjør nemlig karriere av den virale hendelsen ved å lansere egen hårpleie.

Kolleksjonen inkluderer, naturlig nok, en hårspray ved navn Forever Hold.

Lanseringen blir godt mottatt i kommentarfeltet. Det skrives blant annet at dette er en rå comeback, at hun har klart å snu noe negativt til noe positivt og at folk er glade for å se at hun har det bra.

Til USA Today forteller hun:

– Mange har spurt meg «hva har du brukt for å få håret ditt til å vokse tilbake så raskt?», men jeg har ikke svart noe fordi jeg har ventet på at dette skulle komme ut. Og nå som folk vet, så selger det.

Idéen bak bedriften kom rundt en måned etter hendelsen, da Brown forsøkte å finne produkter som kunne hjelpe det skadede håret hennes uten hell.

Hårpleieserien inneholder i tillegg til spray derfor dråper for hårvekst og et næringsgivende produkt til tuppene. I en video på Instagram forteller hun at hun har samarbeidet med fagfolk for å utvikle produktene, som følge av at hun selv mistet håret og fikk skader på hodebunnen.

Dazed melder at hårsprayen visstnok kommer i en stilig, sort flaske – noe som ikke er tilfeldig. Den skal ikke kunne forveksles med superlim-spray, slik som Brown selv gjorde.

Men det stopper ikke der. Gorilla Glue Girl-konseptet er også blitt til merch.

Man kan altså få fatt i klær som hoodies og t-skjorter med et stillbilde fra videoen som gikk viralt – og sitatet «bonded for life».

Siden Brown gikk viralt med videoen av sitt forsteinede hår, har hun fått både verifisert Instagram-bruker, management og over 650 tusen følgere på bare Instagram.

Les også
Dette skjer i Oslo i høstferien

Les også: TikTok-hacket som får leiligheten din til å lukte ekstremt digg

Siste saker

Mest lest nå
Les mer