Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Gled deg til store musikkopplevelser når PiPfest tar over Sofienbergparken
Jamie XX. Foto: PiPfest

Gled deg til store musikkopplevelser når PiPfest tar over Sofienbergparken

Grace Jones, Jamie XX og Røyksopp er blant artistene på programmet.

Etter et par år med pandemien som en mørk sky over festivalesommeren, er man endelig tilbake til normalen. Nå kan man igjen nyte musikk i det fri omringet av venner og kjente, iført solbriller på nesa og med noe godt i glasset.

16. – 18. juni går PiPfest av stabelen i Sofienbergparken.

Byfestivalen – som også er kjent under navnet Piknik i Parken – ble for første gang holdt i 2014. I år finner PiPfest sted på Løkka, noe den har gjort én gang før.

– Sofienbergparken er kanskje Oslos mest unike festivalområde, noe som passer perfekt til landets kanskje mest unike festival. Vi gleder oss til å gi publikum den helt spesielle PiP-stemningen som kjennetegner årets hyggeligste langhelg i sola, sier pressekontakt i PiPfest, Lars Tefre Baade. 

Festivaler handler både om å se dine favorittartister live, i tillegg til å forhåpentligvis bli fan av noen nye.

I år toppes Pipfest av en kombinasjon av elektronikapionerer, en kunstpoplegende som har holdt på i utrolige seks tiår og Storbritannias kanskje fremste DJ og produsent.

Vi snakker selvfølgelig om Röyskopp, Grace Jones og Jamie XX.

Gled deg til store musikkopplevelser når PiPfest tar over Sofienbergparken
Grace Jones. Foto: PiPfest

Lenge før man hadde hørt om Kygo og Alan Walker var Röyksopp Norges desidert største eksport av elektronika. Nå er de aktuell med sitt første album på åtte år og gjør sin eneste konsert i Oslo i sommer på Pipfest.

Grace Jones er en levende legende som gjennom en årrekke har laget kompromissløs musikk og vært en foregangsperson innen kunst, mote og film.

Til PiPfest tar hun med seg sitt spektakulæe sceneshow som inkluderer ikoniske antrekk og en helt unik formidlingsevne. Musikken til Jones har preget hitlistene over hele verden siden hun bidro til å definere discosjangeren på 70-tallet.

For mange er den London-baserte produsenten og DJen Jamie XX for mange selve definisjonen av sent 2000-tall, både med the XX og som soloartist. Nå tar han med seg sin karakteristiske vri på house, samplebasert elektronika og britisk klubbmusikk til Sofienbergparken.

Les også
Unikt solbrilleslipp fra Fretex og Krogh Optikk

Det stopper selvfølgelig ikke der for programmet er fullt av andre spennende nasjonale og internasjonale artister. Indiefavoritter som Jungle, Two Door Cinema Club, Cat Power og Tom Odell, samt legendene i The Specials, Supergrass, DJ Shadow og norske Anna of The North er bare noen av de man kan få med seg live under festivalen.

Og alt en trikke-, sykkel- eller spasertur unna der du bor! Spørsmålet er hva du venter på?

Sjekk programmet her:

PiPfest 2022 arrangeres 16. – 18. juni 2022. Billetter i salg nå! 

Les mer

Nyeste saker fra Melk og Honning