Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Hva gir du en fashionista som har alt?

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Det er 9. desember og det er mest sannsynlig en del folk som har innsett at planen om å ha julegavene klar i september ikke gikk helt som først antatt. Som vanlig.

Vi har selv prøvd å komme med noen tips til gaver under 100-lappen og lar et knippe kjente fjes fortelle om deres julegave-erfaringer opp gjennom årene. Det er likevel ikke alle i vennekretsen som er så enkle å skjenke, spesielt om de er av den fashionable typen og du helst ikke bør trå feil.

http://media.tumblr.com/tumblr_me7rurszxL1qkh45oo1_500.gif

Men fortvil ikke, Nordstrom er på saken! Nettbutikken huser merker som Chanel, Valentino, Rodarte, Saint Laurent, Versace for å nevne noen. Så utvalget er stort, men om det er noe som har fått mest oppmerksomhet fra den kanten i det siste så er det noe så praktisk som et steinhylster. Ja, du leste riktig og for 85 dollar (knappe 720 NOK) kan en stein med et formsydd etui bli din – eller en venn sin.

– En brevpresse? Et stykke samtale? Et kunstverk? Det er opp til deg, men denne smoothe steinen fra Los Angeles-området – pakket inn i tykk, naturfarget amerikansk skinn, sikret av solide sting vil nok dra til seg oppmerksomhet uansett hvor den ligger, heter det i beskrivelsen av varen.

En kan le så mye en vil, men produktet er i skrivende stund ikke lengre tilgjengelig – hvem vet, kanskje steinen selges til det trippelte på auksjon om et år. Internett er i alle fall begeistret (som vist via en av mange tweets ovenfor) og det er jo forsåvidt en utmerket gave til de som er for evig singel.

screen-shot-2016-12-09-at-11-14-30

Les også:  Melk & Honnings beste tips for juleshopping på nett! 

Les også
19 SPM: Lisa Alexandra

Siste saker

Mest lest nå
Les mer