Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Gigi Hadid svarer på ryktene om plastisk kirurgi
(Foto: Instagram @gigihadid)

Gigi Hadid svarer (igjen) på rykter om plastisk kirurgi

«Det er kraften av sminke»

Det er ikke første gang Gigi Hadid blir beskyldt for å ha fikset på utseendet.

Nå svarer Gigi Hadid igjen på beskyldningene – denne gangen i en personlig video for Vogue.

Det er i forbindelse med at modellen, som nylig fikk sitt første barn, pryder coveret av den amerikansk utgaven av det internasjonale motemagasinet

I videoen deler 23-åringen sine beste skjønnhetstips, mens hun prater om livet som modell og mamma.

– Når jeg ser tilbake på mine første ganger på rød løper hadde jeg ikke makeup-artister og sminket meg åpenbart selv, forteller hun.

–Nå tar folk frem disse bildene og sier: «Å, Gigis nese ser annerledes ut på disse bildene enn nå». Eller så snakker de om ansiktet mitt som «dette har endret seg på Gigi». Vel det er kraften av sminke.

Hun forteller at hun aldri har gjort noe for å endre på utseendet sitt, men at hun gjennom å jobbe med makeup-artister har lært å konturere ansiktet.

– For de som lurer, så har jeg aldri injisert noe i ansiktet mitt. Jeg er så glad for alle som gjør det de selv vil som får dem til å føle seg lykkelige og mer komfortable med seg selv. For meg personlig, skremmer det meg. Jeg er for mye av en kontrollfreak. Hva om noe går galt?

Cover-shooten med Vogue er gjort bare ti måneder etter fødselen. I intervjuet inni magasinet forteller Gigi:

– Jeg vet at jeg ikke er så tynn som før, men jeg er veldig realistisk av meg. Jeg sa rett ut: «Ja, jeg gjør et cover for Vogue, men jeg kommer naturligvis ikke til å være en size 0». Ikke føler jeg akkurat nå at jeg trenger å være det heller. Jeg synes det er en velsignelse at på dette tidspunktet i motebransjen kan de som sier at jeg må være det, heller drite og dra.

Se hele videoen her:

Les også: Nå må influencere merke retusjerte bilder

Siste saker

Mest lest nå
Les mer