Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Ganni x Dr. Martens
Foto: Ganni

Ganni teamer opp med Dr. Martens

Det danske it-merket med nytt samarbeid.

Tidligere denne måneden hintet duoen om et samarbeid på insta, og nå er det realitet. Den 1. desember slipper Ganni og Dr. Martens sitt samarbeid – og fansen er begeistret.

Samarbeidet feirer 10 år med Dr. Martens sin klassiske Jaden Boot.

Dr. Martens x Ganni. Foto: Ganni
Dr. Martens x Ganni. Foto: Ganni

Jadon-silhuetten er redesignet med Gannis signaturdesigndetaljer. Den nye støvelen ser ut til å ha fremtredende gule nyanser, med synlige sømmer over skoens overdel og lisser.

– Vi elsker at Gannis dristige, progressive stemning passer perfekt med Dr. Martens. Det er noe av det som gjør produktdesign og samarbeidet så morsomt, forteller Dr. Martens kreative direktør, Darren Mckoy, til HypeBae.

Sammen har de laget et produkt som representerer begge merkene.

– Skoen er en fusjon av Ganni og Dr. Martens sitt DNA, og med et mål om å avslutte 2023 på topp. Det finnes ingen bedre måte å feire 10 år med vår ikoniske Jadon-støvel, legger Mckoy til.

Samarbeidet feirer 10 år med Jaden Boot. 
Foto: Ganni
Samarbeidet feirer 10 år med Jaden Boot.
Foto: Ganni
Skoen representerer begge merkene.
Foto: Ganni
Skoen representerer begge merkene.
Foto: Ganni

Det danske it-merket har satt sitt signaturstempel på en av Dr. Martens klassikere.

De kombinerer sommerfugllogoen med den karakteristiske plattform-silhuetten. Skoen består av en blanding av resirkulerte og lærfrie materialer, og har gule sømmer og detaljer.

– Dr. Martens tar meg tilbake til tenårene på 90-tallet, min evige favoritttid. Det er et så gammelt merke, og støvlene har overgått generasjoner og blitt symboler på subkultur, selvuttrykk og individualitet, forteller Ditte Reffstrup, kreativ direktør i Ganni.

– Det å samarbeide med de om Jadon-støvelen er en ære. Vi ønsket å hylle musikkscenen, som har fungert som en enorm inspirasjon for meg og alltid føltes som et sted for tilkobling, avslutter hun.

Samarbeidet slippes 1. desember hos Ganni, Dr. Martens og utvalgte forhandlere.

Les også: Victoria Beckham lanserer ikonisk t-skjorte etter viralt klipp

Les også
7 bakerier verdt å sjekke ut i København

Siste saker

Mest lest nå
Les mer