Ganni lanserer joggedresser

Foto: Sara Abraham/Ganni

Ganni lanserer leisure wear – med norsk team

I disse koronatider sverger mange til joggedressen – også på hjemmekontoret. Såkalte leisure wear har den siste tiden fått en eventyrlig oppsving ettersom vi tilbringer store deler av tiden vår nettopp hjemme.

Nå kaster også Ganni seg på bølgen, og lanserer sin første kolleksjon med joggedresser og leisure wear.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ganni Software blir en ny, fast linje hos det danske suksessmerket, og er laget i resirkulerte materialer. Den første sesongen lanseres i to drops denne høsten – det første er i butikk og online 7. oktober. Kolleksjonene er laget i sertifiserte resirkulerte materialer, og skal være i fast sortiment med 11 ulike plagg i ulike colourways inkludert t-skjorter, joggebukser, gensere og hoodies. Priser er fra kr 695 for t-skjortene til kr 1595 for joggebuksene og genserne.

Bonus: De norske modellene og influencerne Pauline Krokeide og Haddy Ceesay og den norske kunstneren og modellen Sofia Quan Heggelund er med på kampanjebildene skutt av den norske fotografen Sara Abraham.

– Jeg gleder meg sånn til å lansere Ganni Software. Vi ville skape noe off-duty som føltes morsomt og tilbakelent, men først og fremst mer ansvarlig. Vi endte opp med en myk og superansvarlig linje. Det har vært litt av en læringskurve, med mange utfordringer på veien. Men vi er superstolte over å ha jobbet med stoffer laget av resirkulerte materialer – en miks av pre og post consumer-bomull og polyester. Vi er også veldig stolte av å ha nådd 75 prosent sporbarhet i stadiet 1-3 i forsyningskjeden i denne kolleksjonen, men målet vårt er 100 prosent sporbarhet i fremtiden, sier kreativ direktør i Ganni, Ditte Reffstrup i en uttalelse.

Ganni Software
Ganni Software
Ganni Software

Les også: Slik blir det nye Acne-konseptet

Artikkelen fortsetter under annonsen