Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Fra New York til Oslo: Super respons på åpningsdagen

Dette er Maria Nilas andre pop-up noensinne, den første var i New York i fjor. Oslo har blitt valgt over byer som Paris, London, Stockholm og Milano. 

I et intervju uttrykker Marketing Manager i Maria Nila, Monica Tesanovic, at hun er strålende fornøyd med mottakelsen pop-upen fikk i åpningsuka.

Hvorfor Oslo som neste pop-up stopp etter New York? 

Norge er ett av våre raskest voksende markeder og er ekstremt viktig for oss globalt. Vi har et kjempefint community her og da var det naturlig å bringe Maria Nila sin verden til liv med en fysisk pop-up.

Kan man kjøpe produkter i pop-upen? 

Den 15. mai lanserte vi en Maria Nila shop-in-shop på Steen & Strøm i Oslo og der får man kjøpt Maria Nila for første gang i Norge utenfor frisørsalonger og netthandel. I forbindelse med denne lanseringen åpnet vi et pop-up showroom i Torggata for å spre ordet om Maria Nila og sende kunder videre til Steen & Strøm. Kommer man innom pop-upen får man 15% på alt fra Maria Nila i shop-in-shopen. 

Hva er hovedhensikten med pop-up-opplevelsen? 

A kunne gi noe tilbake til våre lojale kunder her i Oslo og vise Maria Nila sin sjel til publikum i en fysisk lokasjon for første gang. I pop-upen får man produktanbefalinger, kan vinne premier via en skattejakt i Oslo by og ikke minst, de første 20-50 kundene hver dag får gratis goodiebags. Til tider har vi også gratis hårstyling. 

Fortell om Perfect Match kampanjen? 

Maria Nila lanserer Beauty Bags under temaet The Perfect Match med et samarbeid med de to profesjonelle tennisspillerne Mirjam Bjorklund og Eden Silva som er frontfigurer i denne kampanjen. Dette er de perfekte reisekitene nå som tennis-core florere på sosiale medier, i forbindelse med The Challengers filmen og generelt comebacken til sporty-rich stilen. 

Hva er verdien av å gjøre en slik pop-up? 

Les også
Den fineste festivalmoten fra Piknik i Parken 2024

Det er definitivt det å kunne skape bølger lokalt i bransjen og vise Oslo at Maria Nila er her for å bli, samt å kunne møte kundene våre face-to-face. Det er noe av det viktigste for oss. Så klart også det å få muligheten til å invitere vårt community inn til «the world of Maria Nila».

Hvordan har responsen vært? 

Over all forventing! Responsen har vært utelukkende positiv og det er helt fantastisk å møte våre norske Maria Nila fans. Mange har kjennskap til produktene fra før som er en givende følelse, samt har vi møtt mange nye kunder som vi håper blir med i vår Maria Nila community. Det rant inn med influencere her forrige uke og siden har spente kunder kommet inn for å ta del i giveaways og styling. Vi er utrolig takknemlige. 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer