Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
DROPPER NYFW: Opening Ceremony dropper den amerikanske moteuka til fordel for Disneyland.

Flytter motevisning til ‘verdens lykkeligste land’

Dette er grunnen til at Opening Ceremony manglet på NYFW-programmet.

Carol Lim og Humberto Leon.

Tidligere skrev Melk & Honning om at flere designere nå forlater New York Fashion Week. Allerede forrige sesong glimtet både  Rodarte, Proenza Schouler, Altzurra og Thom Browne med sitt fravær. Denne gangen manglet også Fenty x Puma på programmet. Det samme gjorde Delpozo som meldte overgang til London sammen med Victoria Beckham, mens Marchesa avslyste sitt show og Alexander Wang viste det som skal være hans siste under NYFW-paraplyen til fordel for egne visninger uavhengig motekalenderen.

Heller ikke Opening Ceremony, med designerduo Carol Lim og Humberto Leon ved roret, viste under den amerikanske moteuka denne sesongen. De har nemlig like så godt valgt å flytte visingen av sin Spring 2018-kolleksjon til Disneyland (!) i California. Showet, som finner sted 7.mars, vil være den første motevisningen i fornøyelsesparken på over 40 år. Det er ikke første gangen det amerikanske merket eksperimenterer med visningsformatet. Tidligere har de blant annet byttet ut catwalken med ballettforestilling og en tre kvarter lang forestilling – for å nevne noe.

Om visningen i mars vil være direkte inspirert av Disney-karakterer – eller om vi vil se Mikke, Minni, Donald eller Langbein på catwalken – er fortsatt ikke kjent. Ytterligere info og detaljer slippes på sosiale medier, melder Opening Ceremony. Så da er det bare å følge med da.

https://www.instagram.com/p/BfL0s2KB6G2/?taken-by=openingceremony

Åpningsbilde: Disney Parks.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer