Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Filorga lanserer ny antiage-linje som fjerner urenheter
Alle bilder: Filorga

Filorga lanserer anti-age-linje som også er effektiv mot urenheter

Dette er fremtidens hudpleie.

Det er absolutt ikke bare tenåringer som sliter med kviser og uren hud. Også voksne kan oppleve hudproblemer fra tid til annen.

Kanskje spesielt nå som munnbind blitt hverdagslig – noe som gir større grobunn for bakterier, og dermed også kviser og urenheter.

Det er heller ikke til å komme utenom at både fine linjer og rynker kan begynne å melde seg allerede fra 20-årsalderen av i takt med den synkende kollagenproduksjon i huden.

Tradisjonelt sett har hudpleie vært formulert for enten å få bukt med urenhetene eller vært fokusert på fine linjer og rynker. Det har dermed vært få løsninger og muligheter på markedet til de som sliter med urenheter, samtidig som de begynner å få rynker.

Filorga lanserer ny antiage-linje som fjerner urenheter

Men nå lanserer Filorga en ny hudpleielinje som jobber mot begge problemene samtidig.

Age-Purify er en unik linje for alle som ønsker å korrigere både urenheter og rynker. Utviklet av leger innen estetisk medisin og dermatologer, er dette et ekspertprogram med dobbel korreksjon av rynker og urenheter på syv dager.

Se alle nyeste produkter her.

Filorga er en ledende aktør innen anti-age, og nå tilbyr den franske hudpleieeksperten antiage-løsninger til enda flere.

1 av 2 kvinner mellom 20 og 40 år har faktisk fet hud og akne. I tillegg har man sett en økning på hele 60 prosent av akne på ti år. Dårligere kosthold, økt stress, forurensing – og bruk av munnbind under koronapandemien er blant faktorene som har skylden.

Filorga lanserer ny antiage-linje som fjerner urenheter

Slik virker det

For mange er dette et dilemma. Man ender opp med å kjøpe to produkter, ett mot urenhetene og ett mot rynkene. (Og ofte er jo dessuten produkter mot urenheter designet for tenåringer.)

De nye skjønnhetsproduktene til Filorga har et stilrent design som gjør at de ser fine ut på baderomshyllen.

Mens dermatologer tar seg av korrigeringen av urenheter, tar estetisk medisinske eksperter seg av korrigering av rynker.

Age-Purify Clean er en dyptrensende ekspressbehandling. Den fjerner urenheter og forurensing, og passer for en kombinert til oljet hud plaget med urenheter og ønsker en anti-age-effekt. Påfør på fuktig hud, masser og skyll av. Unngå øyepartiet. Brukes morgen og kveld.

Age purify clean

Age-Purfiy Mask er en umiddelbart porereduserende og utglattende maske. Dette er en leiremaske som føles behagelig på huden og blir ikke stiv. Også denne passer for en kombinert til oljet hud som er plaget med urenheter og ønsker en anti-age effekt. Påfør nyrenset hud. La virke i ti minutter. Skyll av. Brukes to ganger i uken eller etter behov.

age purify mask

Age-Purify Intensive er et dobbeltkorrigerende serum som gir en long-lasting hudbalanserende effekt. Denne jobber med både anti-age og mot urenheter, og passer for kombinert til oljet hud som er plaget med urenheter og ønsker en anti-age effekt. Påfør nyrenset hud morgen og kveld før ansiktskrem.

Filorga intensive serum

Age-Purify Fluid med en ny kjerneformula for dobbelkorrigering. Denne kremen jobber mot både anti-age og urenheter. Kremen er både fuktighetsgivende og mattende, og passer for en kombinert til oljet hud som er plaget med urenheter og ønsker en anti-age effekt i tillegg. Påfør morgen og kveld på nyrenset hud eller over serum.

Slik blir du kvitt maskne og urenheter samtidig
Les mer

Nyeste saker fra Melk og Honning