Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
how to be single filmen

Filmene for deg som elsker (eller hater) Valentine’s Day

Sex, knuste hjerter og ekte kjærlighet.

Enten du omfavner alle hjerters dag for det den er verdt eller du ser på morgendagen som en helt vanlig torsdag; Her er seks filmer som garantert ikke vil skuffe.

Les også: M&H toppliste: 12 fine Valentine’s Day-gaver

«Valentine’s Day»

Den ultimate Valentines-filmen? Her er du flue på veggen, og får oppleve flere små historier fra ulike par og single med både store og små forventninger til alle hjerters dag. Dagen blir for noen en bekreftelse på kjærligheten, mens andre får hjertet knust. Den store kjærlighetsdagen er selvsagt langt fra knirkefri, men byr på mye latter, kjærlighet, vennskap og ærlighet.

«How to be Single»

Singel? Ikke noe problem. I hvert fall ikke når Rebel Wilson kan lære deg den riktige måten å være det på. I New York møter vi Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom og David, single sjeler som tar oss med på en hysterisk morsom og humpete reise. Det blir kjærlighet, vennskap, krangler, fest, dater, flørtete meldinger og «one night stands».

«The Women»

Fortellingen om en venninnegjeng i New York er en smart komedie om kvinner i dag og styrken som ligger i forholdene vi går inn i, både kjærlighetsforhold og vennskap. Men selv for moderne kvinner kan et eldgammelt problem oppstå, nemlig utroskap. Vi får være vitne til et sterkt vennskap og enda sterkere personligheter og deres opp- og nedturer.

«The First Wives Club»

Denne 90-tallsfilmen vil garantert få deg til å le. Diane Keaton, Bette Midler og Goldie Hawn spiller middelaldrende fruer fra Manhatten som har vært venner i en årrekke. Felles for de tre damene er at de har brukt sine beste år på å hjelpe ektemennene sine med å nå toppen av karrieren for så å bli dumpet til fordel for noen yngre utgaver. Men det setter ikke en stopper for trioen som sammen kommer opp med en felles plan for hvordan de kan hevne seg på sine eks-menn.

Les også
Er Aker Brygge Oslos nye it-bydel?

«Kill Bill»

Ikke fan av kliss-klass? Da er denne Tarantino-filmen et godt alternativ. Snikmorderen Black Mamba, spilt av Uma Thurman, våkner opp etter fire år i koma og det eneste hun kan tenke på er hevn. Hun ble forrådt av tidligere kollegaer og sjefen Bill, da de på bryllupsdagen hennes drepte alle, inkludert bruden selv. Eller? Det de ikke visste var at de ikke gjorde jobben godt nok, og nå er hun tilbake for å hevne seg.

«The Love Witch»

Regissør Anna Biller står bak denne filmen som både er sterkt feministisk og som tar for seg en slags magi ved sex. Filmen er som et sexy mareritt med heksen Elaine som har en helt spesiell makt over menn.

Hovedbilde fra filmen «How to be Single»

Siste saker

Mest lest nå
Les mer