Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

FILA relanserer fresh 90-talls unisex sneakermodell

Se kampanjebildene med norske influencere her.

Det italienske merket FILA har en historie som strekker seg helt tilbake til 1911. Giansevero Fila fra den lille landsbyen Biella i Piemonte, fikk nemlig idéen om å lage stilig sportstøy for folk i alpene.

Siden den gang har sportsmerket vokst seg stort og sterkt, og assosiasjonene til fjell og ski har blitt nærmest helt borte. I stedet har det periodevis blitt assosiert med hip-hop konger som LL Cool J, tennisstjerner som Bjørn Borg – og nå de siste årene, med freshe influencere på Instagram, som har tatt FILA inn i varmen.

I 2019 bringer FILA tilbake klassikeren V94M, en skomodell som først ble lansert i 1994. Navnet har den fått etter det såkalte «viper fang vamp intercrossing». Skoen er intet mindre enn en sjelden juvel i FILA sitt enorme skoarkiv.

FILA V94M ble i utgangspunktet sluppet som en løpesko, og har en strømlinjeformet silhuett som lener seg på en såle med mye fleksibilitet. Med vibber av både unisex og retro er denne joggeskoen perfekt med tanke på dagens motebilde, og kan styles på fantastisk mange forskjellige måter.

Her kan du se kampanjebildene:

Foto: Alvin Santos – Styling: Karen Elieson – Hår/Makeup: Charlotte Wold Jørgensen – Modeller: Silje Økland, Frederick Santos og Madeleine Pedersen

Creative direction/production: THIS IS PR

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer