Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Fem stilfulle menn under 20

God stil har ingen aldersgrense.

Av: Sondre Tungodden Torkelsen

Unge menneskers kultur og idéer dikterer i stor grad hva de største aktørene driver med – det gjør seg også gjeldende i klesbransjen. Vi har sett på fem unge menn som har spennende klesstiler og som har direkte og indirekte påvirking på trendbildet i bransjen. 

Der den eldre gardes klesstiler er preget av rutiner og vaner, er de yngste mer flyktige og eksperimentelle. Ingen av dem er fremmede for sneakers og loose-fit bukser den ene dagen og Chelsea-boots i slangeskinn sammen med en Hedi Slimane-dress den neste.

Under følger fem ungdommer hvis stiler absolutt ikke er rotete og kortsiktige: 

Jaden Smith (19):

Twitterfilosofen og filantropen går fra å være punker på mandag, til å bryte kjønnsnormer på onsdag, og gå i bryllyp i Batman-drakt på lørdag (i ingen ringere enn Kanye West og Kim Kardashian sitt) – alt uten skam.

Foto via Instagram: c.syresmith

Yoshi (13):

Vogues kjæledegge i Tokyo, modell for Helmut Lang og Dior, og kledd i Vivienne Westwood og Comme des Garçons – unge Yoshis eklektiske stil har gjort han til en undergrunnfavoritt på Instagram.

Foto via Instagram: @_____226_____

Luka Sabbat (19):

Designer, modell, stylist og såkalt «influencer» – Luka Sabbat er en mann med mange strenger å spille på. Hans kjærlighet for Saint Laurent og Haider Ackermann er veldokumentert, men det er den naturlige miksen av Tom Sachs x Nike, vintage Prada, Raf Simons og alt-annet-enn-diskrét ringer fra Gianni Monini, som skiller han ut fra mengden.

Foto via Instagram @lukasabbath

Leo Mandella (14):

Der Jeff Goldblum fyller garderoben med Saint Laurent, fyller Gullyguyleo sin med Supreme, Palace og Bape. Der Larry David er poster boy for normcore-tilhengere, er Londongutten poster boy for hypebeasts – 385 000 ser Instagrambilder av en sittende Leo ikledd hype-plagg fra topp til tå, med et stramt blikk rettet mot kamera.

Foto via Instagram: @gullyguyleo

Luca Fersko (19):

Skateren og vloggeren Luca Fersko gjorde en video for Grailed der han skater i vintage Raf Simons og Louis Vuitton, med en særegen holdning. Der andre skatere holder seg til skatebrands, holder Luca Fersko seg til high fashion-merker som Acne Studios og Number (N)ine.

Foto via Instagram: @lucafersko

Se også: Motebransjens særeste stilikoner

Les også
6 herretrender fra motemessen Pitti Uomo i Firenze

Siste saker

Mest lest nå
Les mer