Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Fem apper som tar Insta storyen din til nye høyder

Hvordan unngå at folk kjapt sveiper seg forbi? Slik stepper du opp gamet ditt.

Da Instagram lanserte stories i august 2016 stile en del seg tvilende til at den kunne klare å kjempe med populære Snapchat. CEO for Instagram benektet heller ikke at det rett og slett var en direkte kopi av Snapchats oppfinnelse, men lovet at de ville kjøre sin «egen vri». «Stories løser problemet for alle de som elsker å ta massevis av bilder fra eventer eller ting som skjer i livet, men samtidig er nøye på å kuratere feeden sin og ikke vil spamme folk med masse bilder – som jo er en av de store no-nosene på Instagram».

Nå, nesten to år senere, er Insta stories ekstremt populært, og alle fra kjendiser, til svære merker, til mannen eller dama i gata er hekta på å dele low-key filmsnutter der.

Instagram kunne nylig melde at hele 300 millioner mennesker deler og ser på Insta stories daglig. 

Men, med den enorme mengden stories man kjapt sveiper seg igjennom, kan man spørre seg hvordan man kan klare å skille seg ut nok til at folk gidder å stoppe opp og se litt ordentlig.

Her har du svaret; Fem apper som pimper opp Insta Storien din med andre fonter, mer bevegelse og nye filter, enten kontoen din er for «business» eller «pleasure»,

Les også: Fem undervurderte instagramprofiler som kan spice opp feeden din

Over

Her har man tilgang til en rekke ulike fonter, man kan lage kollasjer med så mange bilder man vil, og velge andre bakgrunnsfarger enn man har tilgang til inne på selve Insta stories. Foreløpig bare kompatibel med Iphone, gjennom App Store. 

Les også
Avsløring: Luksusmerke produserer vesker for 600 kroner

Hype Type

I denne appen kan man skape animerte tekster av ulike slag over både videoer og bilder, for en mer dynamisk Insta story. NYMag kalte den «appen som får vennene dine til å DM’e deg og spørre ‘Hvordan fikk du til det?!’» Finnes både for iPhone og Android. 

 

Unfold

Her kan man skape stories som minner om layouten i magasiner som Suitcase eller Kinfolk, med nedtonede farger, mye hvitt og luft. Den britiske avisa Evening Standard skrev for to dager siden en hel artikkel om appen, som ifølge dem, «har gått viralt». Tilgjengelig både for Iphone og Android.

8mm Vintage Camera

For de nostalgiske av oss er dette en perfekt app. Her kan du lage filmsnutter som minner om originale 8mm filmer, som du deretter kan legge ut på Insta story for et litt annet preg enn dét man ofte ser der. Finnes foreløpig bare for iPhone.

Inshot

I denne appen kan du både legge til voice overs, musikk og tekst over filmsnutter eller bilder. Bare tilgjengelig for iPhone.

Et innlegg delt av InShot (@inshot.app)

Kilder/Bildekilder: Refinery29, instagram @inshot, @hypetype, @over, @unfold.

Les også: Slik tolket Instagram fashion week-snakkisene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer