Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Hemmeligheten bak Alicia Keys’ freshe hud

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

 

Det er helg og mange velger å forbringe ettermiddagen til å barbere legger og la ansiktet gradvis få mer sminke time for time. Av og til er det dog deilig å bare bli hjemme, slenge på en ansiktsmaske og synke ned i sofaen. Om en lytter ekstra godt kan en omtrent høre porene juble.

Med hjelp av det vide vev får vi heldigvis servert bevis på at superstjerner også er menneskelige – om en ser bort fra Alicia Keys da, som tydeligvis ser ut som en million dollar uansett. Artisten vakte stor oppsikt da hun på sitt seneste album prydet coveret uten et sminket ansikt og gjorde ikke hakeslippene mindre ved å dukke opp sminkeløs på MTV Video Awards tidligere i høst.

Les også: 15 stjerner uten sminke

Selv om noen klarte å trekke noe negativt ut av også dét valget har Keys satt et viktig standpunkt i det å være seg selv. Nå har hennes makeupartist Dotti delt hemmeligheten bak artistens vakre ytre til W Magazine:

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

 

1 – Jade Roller

Som vist på bildet, enda en fiks duppedings en bruker til å massere ansiktet med og Dotti benytter en i is som rulles over huden for å stramme den opp.

– Jeg jobber veldig veldig godt på de områdene hvor jeg ønsker at blodet, vannet og energien blir brakt opp til overflaten. Det gir nytt liv til huden hennes, sier hun.

 

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

2 – Agurk

Ifølge Dotti klarer den 35 år gamle multikunstneren seg ikke uten moste agurker, som – ikke høyere enn brynsbenet eller lavere enn benet under øyet – virker som ansiktsmaske.

Les også
Helgevibber med: Kasper Giraffe

3 – Oljer, da helst MV 9 Oil Cleansing Tonic og MV Organic Skincare sin Pure Jojoba Oil

– Folk blir skremt av oljer og tror at de ikke bør ha på olje om de har oljete hud. Men jo, det må de! Det er så nært de naturlige oljene vi produserer i vår egen hud, forteller den erfarne makeupartisten.

 

4 – Ansiktsmasker

At en ansiktsmaske i ny og ne gjør huden glad kommer ikke som et stort sjokk og Alicias favoritter er Eminence Clear Probiotic Skin Mask og SK-II Facial Treatment Mask.

5 – LITT sminke

Det er forskjell på #nomakeup og «The no makeup-look» og til spesielle eventer, som når Keys er dommer i The Voice, får hun brynene fylt opp med punktvipper og fregnene fremhevet med brynspenn.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Les også: Er dette den neste sminketrenden?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer