Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Er Kaia Gerber og Austin Butler bransjens nye it-par?
Kaia Gerber og Austin Butler. Foto: Kevin Mazur/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Er Kaia Gerber og Austin Butler bransjens nye it-par?

Dette vet vi om supermodelldatteren/toppmodellen og den gryende Hollywood-stjernen.

Bennifer med Jennifer Lopez og Ben Affleck, Kimye med Kim Kardashian og Kanye West, Brangelina med Angelina Jolie og Brad Pitt. De mange it-parene som har kommet (og gått) ut av Hollywood og motebransjen fortsetter stadig å fascinere.

Og ikke minst de unge, ferske parene som har blitt skutt av Amors piler. Som Rihanna og A$AP Rocky, Tom Holland og Zendaya og Olivia Wilde og Harry Styles.

Sist ut er Kaia Gerber og Austin Butler.

Kaia Gerber trenger knapt nok en intro. 20-åringen er datter av supermodell Cindy Crawford og forretningsmann Rande Gerber, og har selv jobbet som modell siden hun var 16 år. I 2018 samarbeidet hun med ingen ringere enn Karl Lagerfeld om en kolleksjon.

er kaia og Austin Butler det nye it-paret?
Paret på The Met Gala. Foto: Kevin Mazur/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Butler er derimot noe mer ukjent for de fleste.

Den observante filmentusiasten drar nok kjensel på 30-åringen fra Quentin Tarantinos storfilm Once Upon A Time… In Hollywood fra 2019. Her spilte Butler en langhåret hippie – en slags pikenes Jens blant alle jentene i den beryktede Manson-kulten på 60-tallet.

Nå er han aktuell i rollen som Elvis i filmen med samme navn, laget av The Great Gatsby-regissør Baz Luhrmann.

Høsten 2020 begynte ryktene å svirre om at Gerber datet Euphoria-stjernen Jacob Elordi. Siden begynte de å poste søte bilder med små kjærlighetserklæringer på Insta, og dukket opp hånd i hånd på etterfesten til the Met Gala.

Det tok imidlertid slutt i november 2021, og nå har Gerber funnet lykken med Austin Butler.

kaia og austin
Kaia Gerber og Austin Butler forlater visningen av «Elvis» under filmfestivalen i Cannes. Foto: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Paret skal ha startet å date i desember samme året, ifølge Grazia.

Les også
STILORAMA: Sara Flaaen Licius

De to ble først fotografert på en yogatime sammen i Los Angeles, og de skal ha tilbrakt tid sammen før jul. Valentinsdagen feiret de også sammen, der paparazzifotografene tok bilder av dem hånd i hånd i London.

I mars i år ble Kaia Gerber og Austin Butler sett sammen i Paris, etter at moteuken var over.

Samme måned debuterte de offentlig som et par på W Magazines årlige Best Performance-fest i forkant av Oscar-utdelingen.

austin butler og kaia gerber
Paret ga hverandre et kyss under filmfestivalen. Foto: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Og i mai viste de seg sammen på The Met Gala i New York – selv om de ikke ankom den røde løperen sammen. De kysset imidlertid i trappen etterpå.

Senere i mai gikk de den røde løperen under filmfestivalen i Cannes, heller ikke her sammen. Men de ga hverandre enda et kyss, garantert til glede for fotografene.

Kaia Gerber
Kaia Gerber ankom den røde løperen alene under filmfestivalen i Cannes. Foto: Samir Hussein/WireImage via Getty
austin butler
Austin Butler poserte med Priscilla Presley, ekskona til Elvis, på den røde løperen under filmfestivalen i mai i år. Foto: Samir Hussein/WireImage via Getty

Butler på sin side var sammen med Vanessa Hudgens fra 2011 til 2020. Nylig kommenterte skuespilleren bruddet med den amerikanske artisten til GQ, ifølge Page Six.

– Livet er fullt av endringer. Du må finne en måte å konstant vokse og utvikle deg på.

vanessa hudgens
Butler og eksen Vanessa Hudgens på visning av «Once Upon a Time … in Hollywood» i juli 2019. Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic via Getty

Les også: Letter på sløret om skilsmissen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer