Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
glow

Er glow den nye greia?

– Jeg tror glød alltid er ettertraktet fordi det signaliserer sunn hud.

Etter det som virker som en evighet med contouring og baking – mye takket være Kardshian/Jenner-familien er glow den nye greia. Glow som i duggfrisk, men glødende hud – tilsynelatende helt naturlig, men mest sannsynlig ved hjelp av produkter som gir nettopp glød samt strobing for en skimrende effekt. Rihanna med sin Fenty Beauty må kunne sies å ha mye av skylden for fokuset på glød etter videoen «alle» snakker om. Dessuten, hva passer vel ikke bedre nå rett etter sommeren enn nettopp glødende hud.

Maja Hattvang

– Jeg tror glød alltid er ettertraktet fordi det signaliserer sunn hud, sier influencer og journalist Maja Hattvang til Melk & Honning. 

Best naturlig glød får du ved å droppe foundation og heller satse på et produkt som forfiner hudoverflaten, som cc-cream, og legge rouge eller bronzer på kinn og nese, der sola treffer naturlig, tipser hun.

– Erborian er gode på ansiktskremer med glow, og min favvorouge er fra Glo Minerals i fargen Passion. Ellers foretrekker jeg highlightere i kremform, som Rms living luminizer eller Kora rose quartz luminizer.

– Det er flere brands som har kommet på markedet med mer fokus på den naturlige looken – og som får det til å fungere, forteller makeup-artist Linn Linea Jøssang-Helgeland.

– Contouring og baking syns jeg har tatt litt av. En mellomting kan kanskje være bra? Sosiale medier er med på å bane vei her. Flere og flere kjente profiler går for den naturlige looken, og det er lettere å henge seg på. Hudpleierutiner har dessuten fått større fokus, og vi bruker for eksempel ansiktsmasker som aldri før.

Her er produktene som gir deg sommergløden langt ut i september: 

Øverst fra høyre: Hyper Real Foundation fra Mac Cosmetics kr 255, Gold Dust Peel Off Mask fra Oh K kr 170, Noni Glow Face Oil fra Kora Organics kr 699 (30ml), Miracle Glow Illuminator fra Max Factor kr 169, Ready Steady Glow Daily Aha Tonic fra Ren kr 399, Mineral Bronzing Powder fra Caudalie kr 340.

Hovedbilde: Hailey Baldwin via Vogue

Les også: Fenty-effekten: Bloggfavoritt får mangfoldkritikk

Siste saker

Mest lest nå
Les mer